Lån penge 23 år

Har du brug for penge som 23 årig? Der kan være mange årsager bag og i modsætning til banken, blander Findino og låneudbyderne online sig ikke i formålet.

Så længer du opfylder kravene til alder, indtægt og personlige forhold, har du muligheden for at ansøge og blive godkendt.

Vores fornemmeste opgave er, at skabe klarhed over markedet online og dine lånemuligheder. Vi har derfor samlet en oversigt med de førende udbydere, der accepterer ansøgninger fra unge på mindst 23 år.

Top 5 udbydere online for 23-årige

UdbyderBeløbAlderLåneperiodeSøg gratis
Paymark Finans10.000 - 150.000 kr.21 år24-120 mdr.Søg
Spargo Finans10.000 - 150.000 kr.21 år24-120 mdr.Søg
Modus Finans10.000 - 50.000 kr.21 år24-120 mdr.Søg
L'EASY Minilån10.000 - 50.000 kr.21 år24-120 mdr.Søg
Nova Finans10.000 - 50.000 kr.18 år24-72 mdr.Søg

 

Online lån som 23 årig

Lån på dagen er en af de ting der gør nettet attraktivt, når der skal skaffes penge. For mens banken vil være en længerevarende proces, kan du reelt have pengene samme dag, når du søger på nettet.

Det kræver vel og mærke at du bliver godkendt samme dag og inden for bankernes åbningstider. Samtidig er det påkrævet, at du har samme bank som det lånefirma du benytter. Hvis pengene ikke kommer på dagen, kan du være sikker på de er der som det første næste dag.

Lån på dagen som 23 årig er blevet til virkelighed og der er kommet mange fordele ved online markedet. Det er nemmere at søge, hurtigere at blive godkendt og udbyderne er efterhånden blevet ret prisvenlige. Specielt sammenlignet med for 5-10 år siden.

Dine alternativer

Der er altid alternativer til at låne penge online og dem vil vi nævne for dig her. Det er vigtigt at være oplyst og velinformeret, inden du vælger at optage gæld. De to primære alternativer er følgende:

  • Spar op til det du vil købe.
  • SU-lånet.

Særligt SU-lånet er et fornuftigt og prisvenligt alternativ, med den ulempe at du “kun” får et større månedligt tilskud. Hvis du fx. har brug for 20.000 kroner, får du det altså ikke kontant ind på kontoen med det samme.

Så det er primært hvis du har længerevarende likviditetsproblemer, at du får alvor har glæde af SU-løsningen.

Lån til unge

Når du er ung er det store spørgsmål altid, om det er en god idé at gældsætte sig. Mange unge på 20-25 år er under uddannelse og har derfor ikke den store erhvervserfaring. Ligesom indtægten er begrænset hos de fleste.

Kombinationen af de to ting gør det farligt at gældsætte sig for hårdt, så du bør altid være velovervejet når du optager lån som ung. Gør det kun hvis du virkelig har brug for pengene, da du alternativt vil gøre klogere i at spare op eller låne lidt af dine forældre.

Findino ønsker at hjælpe alle forbrugere på vej, ung som gamle, hvorfor vi har prøvet at nævne en række gode og dårlige formål.

De gode formål

  • Bøger og studierelaterede ting
  • Husleje, mad og lignende
  • Computer til både studie -og privat brug

De dårlige formål

  • Fest og byture
  • Ferie
  • Til overforbrug – luksusvarer du reelt kan undvære

Vi blander os ikke i hvad dit formål er, men hvis det hører til i “dårlig” kategorien, bør du gøre det med ekstra stor omtanke. Du skal i hvert fald sikre dig at lånet ikke har en for høj ÅOP.

Alderens indflydelse på dine muligheder

Der er ingen tvivl om at alderen har en markant indflydelse på dine lånemuligheder. Specielt på nettet er det et velkendt fænomen, at udbyderne på forhånd har sat et fast alderskrav. Det gør de helt uagtet din privatøkonomi i øvrigt, da de sjældent kreditvurderer dig ligeså grundigt som banken.

Det betyder at de mere skeler til undersøgelser og erfaringer, hvorfra de lægger en fast strategi for deres risikoprofil. Når du søger online skal du mange steder indsende lønsedler og årsopgørelser, præcis som i banken.

Men de tager ikke en snak med dig om formålet og kræver ikke at se dit månedlige budget. På mange måder sker deres vurdering mere overordnet og det er en af de klare årsager til, at mange står fast på en bestemt alder. For faktum er bare, at unge på 18-20 år typisk har sværere ved at tilbagebetale lånet, da de typisk er uden arbejde, ikke ejer bolig og bil og generelt har en mere skrøbelig privatøkonomi.