Lån penge 21 år

Har du brug for penge som 21 årig? Det kan være du er studerende med behov for penge til huslejen, studiebøger eller andet. Den klare fordel ved at søge om lån på nettet er, at udbyderne ikke blander sig i formålet.

Online er ansøgningsprocessen helt enkel og ligetil. FINDINO giver dig overblikket over lånemuligheder, for alle unge på 21 år.

Oversigt over lån til 21 årige

Ansøg gratis og uforpligtende.

I oversigten kan du nemt komme i gang med ansøgningerne. Vi fremviser alle de førende lånefirmaer online, som accepterer personer på 21 år. Husk på det er helt gratis og uforpligtende, så søg gerne 2-3 steder. Det øger dine chancer for godkendelse og for at finde det billigste lån.

Hvis du gerne vil optage lån som 21 årig, skal du kunne opfylde en række krav. Du skal have dansk bopæl, være ude af RKI og visse steder kræver de en fast indkomst.

Hvorfor er alderen så vigtigt?

Specielt på online markedet vil du opleve at alderen har en stor indflydelse på dine muligheder, mens banken analyserer hele din situation. Det indebærer din privatøkonomi, eventuel gæld, uddannelse & jobmuligheder, samt din faste indkomst.

Banken arbejder derfor ikke med alderskrav i samme udstrækning, men det er bestemt ikke nemmere at blive godkendt hos dem. Særligt fordi de blander sig i formålet og skal kunne stå inde for det.

På online markedet er din kreditvurdering på mange måder mere overordnet, hvilket gør at din alder, indkomst og gældsforhold kommer til at spille en større rolle. Det har både sine fordele og ulemper. Fordelen er at ansøgninsgprocessen online sker langt hurtigere og mere fleksibelt.

Ulempen er, at du reelt kan blive godkendt til lån som din privatøkonomi ikke kan bære. Du skal derfor altid selv være velovervejet og tænke tingene igennem, inden du underskriver aftalen.

Lånebeløbet og krav for at blive godkendt

Særligt når du er ung på 21 år, det kan være du er studerende eller har et deltidsarbejde, er det vigtigt du er bevidst om lånebeløbets betydning. For jo flere penge du ansøger om, desto større krav bliver der stillet fra online bankernes side. Det er ikke sådan at kravene bliver flere, men de har større forventninger til din privatøkonomi og månedlige indtægt.

Det er helt logisk, for det er markant sværere at betale 100.000 kr. tilbage, end hvis du blot låner 16.000 kr.. Et lån på 16.000 kr. kan afbetales over 12 måneder, mens 100.000 kr. formegentligt vil kræve 5-6 år. Det giver udbyderen en større risiko og det er derfor, at de har større forventninger til den økonomi og faste indtægt, du kan fremvise.

Lån altid med omtanke, og ikke mere end du behøver.