Lån penge 20 år

Findino hjælper alle danskere med at finde det rette lån, efter dine behov. Det gør vi ved at give dig vores bedste vejledning og oversigter over dine muligheder, ud fra alder eller ønskede lånebeløb.

På denne side kan du se alle de førende udbydere på nettet, som kan låne dig penge som 20 årig.

Oversigt over lån til 20 årige

I oversigten har vi gjort en stor del af forarbejdet, så du nemmere kan komme i gang med ansøgninger på nettet og ikke skal forvilde dig rundt i junglen af muligheder. Det kan være rigtig svært at overskue, uden kendskab til markedet og dets lånefirmaer online.

Vi anbefaler dig altid følgende som forbruger:

  • Udfyld en 2-3 ansøgninger hos forskellige firmaer.
  • Flere ansøgninger øger chancen for godkendelse og lavere omkostninger.

Top 5 udbydere til unge på 20 år

UdbyderBeløbAlderskravLøbetidSøg gratis
Lånio10.000 - 500.000 kr.18 år12-144 mdr.Søg
L'EASY Minilån10.000 - 50.000 kr.21 år24-120 mdr.Søg
Nordiclån10.000 - 50.000 kr.21 år24-120 mdr.Søg
Spargo Finans10.000 - 150.000 kr.21 år24-120 mdr.Søg
Modus Finans10.000 - 50.000 kr.21 år24-120 mdr.Søg

 

3 gode tips

Det eneste formål med Findino.dk er ikke at give dig overblikket, så du nemt kan sammenligne og ansøge hvor du ønsker. Det er ligeledes at sikre dig de bedste vilkår og lånetilbud som forbruger. Det kan du bl.a. opnå ved at følge disse tips:

  1. Indhent flere tilbud og sammenlign deres ÅOP.
  2. Ansøg ikke om flere penge end du behøver.
  3. Vær opmærksom på muligheden for de gratis lån (3.000 – 4.000 kroner).

Specielt det gratis tilbud du nu kan finde hos udbydere som Lendon og Vivus er et bevis på at online markedet har været inde i en rigtig positiv udvikling.

At det overordnet set er blevet billigere og mere fordelagtigt. Noget som NemID løsningen ligeledes har bidraget til. Men specielt ved de små lånebeløb, der historisk har medført de højeste ÅOP-niveauer, er det en unik mulighed for dig som 20 årig.

Bredt udvalg af online lån til 20 årige

Der er kommet et bredt udvalg af online lån til 20 årige over de senere år. Der er kommet mange nye selskaber, koncepter og white label udbydere på markedet, hvilket giver dig et bredere og mere nuanceret udvalg som ung. Til din fordel på mange måder.

Vi kan nævne de nytilkomne selskaber i flæng, hvor Santander Consumer Bank, Nordisk Lån og Profillån alle er værd at nævne, da de blot kræver at du er 18 år. Det betyder at alle unge forbrugere har muligheden for at ansøge hos dem, også dig på 20 år.

Det brede udvalg giver dig en række klare fordele som forbruger. Det styrker dine chancer for at finde en udbyder der kan hjælpe dig og som vil acceptere din ansøgning. Det er i sig selv positivt, da du ofte kan få flere lånetilbud som 20 årig, hvorefter du kan sammenligne og udvælge det billigste.

Det leder os til fordel nummer 2, nemlig at der utvivlsomt kommer en større og mere markant konkurrence på markedet online. I sidste ende er til din fordel som forbruger, da det tvinger selskaberne til at holde renter & omkostninger på et fornuftigt niveau, eller til at tænke innovativt.

Vi tror det kan være én af grundene til at Modus Finans har tilbudt 2 afdragsfrie måneder, eller at DER Privat Finans tilbyder et tryglån, hvor du kan blive beskyttet mod arbejdsløshed. Der er kommet flere løsninger, hvor du får særlige fordele som kunde, der gør at renten ikke nødvendigvis behøves at betyde det hele.

Alt i alt er det blevet nemmere og billigere at låne penge når man er 20 år, i forhold til for bare 5-10 år siden.

Udnyt mulighederne til din fordel

Der er ingen tvivl om du bør udnytte de mange muligheder til din fordel. Langt størstedelen af selskaberne på online lånemarkedet, har alderskrav der starter på 20 år, hvilket giver dig en bred vifte at vælge imellem.

Hvordan udnytter du så dette? I bund og grund handler det om at finde den billigste og/eller bedste løsning til dine behov. Det kan du finde frem til ved at undersøge renteniveauer og sammenligne udbyderne med hinanden. Det kan du nemt gøre via Findino.dk.

Dernæst handler det om at søge hos en 2-3 forskellige firmaer, som vi anbefaler i punkt 1 ovenfor. Vi vil begrunde hvorfor lige her. Det er sådan, at alle selskaber foretager en individuel kreditvurdering af dig, ud fra din ansøgning og økonomiske situation. Den vil være forskellig fra sted til sted.

Det samme er tilfældet i endnu højere grad, når du fx. søger bolig- eller billån i landets banker. Du kan næsten være sikker på, at der ikke findes 2 identiske lånetilbud. Af den grund bør du gøre dig selv den tjeneste, at søge lån som 20 årig hos flere. Det giver dig flere kort på hånden og større chance for at finde en god billig løsning.

Det kan godt være det tager 10 minutter ekstra at udfylde flere låneansøgninger, men hvis det kan spare dig mange tusinde kroner, er det så ikke tiden værd?