Lån penge 19 år

Har du svært ved at overskue lånemuligheder for 19 årige online? Det kan være en jungle, men på Findino.dk kan du altid få overblikket og vi hjælper dig godt i gang.

Tjek vores oversigt over de udbydere der tilbyder dig at låne penge, når du er 19 år. Det er langt fra alle lånefirmaer online du kan ansøge hos.

Anbefaling: Søg mindst 2-3 forskellige steder – det er gratis og helt uforpligtende!

LångiverBeløbAlderskravLøbetidSøg gratis
Lånio10.000 - 500.000 kr.18 år12-144 mdr.Søg
Nova Finans10.000 - 50.000 kr.18 år24-72 mdr.Søg

 

Lån til 19 årige online

Som 19 årig kan du ansøge om alt fra 500 til 350.000 kroner på nettet. Jo flere penge du søger om, desto sværere er det at blive godkendt. Der er derfor ingen grund til at ansøge om større lånebeløb end du behøver – heller ikke af privatøkonomiske grunde.

En af de faktorer der er med til at definere dine lånemuligheder online, er din alder. Det er en vigtig faktor for mange udbydere, hvorfor mange vælger at sætte et alderskrav på 20 eller 25 år.

Lån som 19 årigDet hænger i høj grad sammen med, at unge på 18-19 år ofte er under uddannelse og altså uden fast indkomst. Ligesom den manglende livserfaring og erfaring på arbejdsmarkedet, gør at unge indebærer en større risiko.

Alt i alt kan det være svært at finde udbydere der tilbyder lån til 19 årige og det er derfor Findino hjælper dig på vej. Vi har gjort det hårde forarbejde for dig og alt du skal gøre er at søge hos de relevante firmaer.

Værd at vide

  • Det er typen forbrugslån uden sikkerhed du søger.
  • Udbyderne blander sig ikke i formålet.
  • Du må ikke stå i RKI.
  • Du skal have dansk bopæl.
  • Fast indkomst kan være påkrævet.