Lån penge 19 år

Har du svært ved at overskue lånemuligheder for 19 årige online? Det kan være en jungle, men på Findino.dk kan du altid få overblikket og vi hjælper dig godt i gang.

Tjek vores oversigt over de udbydere der tilbyder dig at låne penge, når du er 19 år. Vi viser dig kun de lånefirmaer online, hvor du opfylder alderskravet. Sammenlign og find den bedste løsning via FINDINO.

Sammenlign lån til 19 årige

Ansøg gratis og helt uforpligtende.

 

Online lån som 19 årig

Som 19 årig kan du ansøge om alt fra 500 til 500.000 kroner på nettet. Jo flere penge du søger om, desto sværere er det at blive godkendt. Der er derfor ingen grund til at ansøge om større lånebeløb end du behøver – heller ikke af privatøkonomiske grunde.

En af de faktorer der er med til at definere dine lånemuligheder online, er din alder. Det er en vigtig faktor for mange udbydere, hvorfor mange vælger at sætte et alderskrav på 20 eller 25 år.

Lån som 19 årigDet hænger i høj grad sammen med, at unge på 18-19 år ofte er under uddannelse og altså uden fast indkomst. Ligesom den manglende livserfaring og erfaring på arbejdsmarkedet, gør at unge indebærer en større risiko.

Alt i alt kan det være svært at finde udbydere der tilbyder lån til 19 årige og det er derfor Findino hjælper dig på vej. Vi har gjort det hårde forarbejde for dig og alt du skal gøre er at søge hos de relevante firmaer.

Værd at vide

  • Det er typen forbrugslån uden sikkerhed du søger.
  • Udbyderne blander sig ikke i formålet.
  • Du må ikke stå i RKI.
  • Du skal have dansk bopæl.
  • Fast indkomst kan være påkrævet.

Brug for penge til at flytte hjemmefra?

Der er mange 19 årige der står over for at skulle flytte hjemmefra, imens de går på en videregående uddannelse. Det er bare et skifte og en flytning, der hurtigt kan koste dyrt. Der venter en ny hverdag, med faste omkostninger til husleje, tv-pakke, vand, varme og el.

Dertil kommer udgifterne i forbindelse med flytningen. Søger du penge fordi du skal til at flytte, har vi tidligere skrevet om muligheden for at låne penge til at flytte hjemmefra. En af de klare fordele ved online markedet er, at de ikke blander sig i formålet. Det afgørende er derfor din økonomi og at du opfylder de forskellige krav hos udbyderne.

Har du brug for flere penge på kontoen, kan du med fordel bruge vores oversigt til at se muligheder som 19 årig.