Lån penge 18 år

Har du brug for at låne penge som 18 årig? Findino giver dig et grundigt overblik over dine lånemuligheder på nettet. Vi har samlet alle de førende udbydere online, der tilbyder dig muligheden for at låne penge som 18 årig nu og her.

Tjek firmaerne i vores oversigt og søg flere steder, for at øge chancer for godkendelse og så du finder det billigste tilbud.

Sammenlign lån for 18 årige

Det er uforpligtende og gratis at ansøge.

 

At låne penge som 18 årig online

Online lån har været inde i en rivende udvikling henover de seneste 10 år. Det har aldrig været nemmere, hurtigere eller mere lige til at ansøge og få godkendt låneaftalen.

Det eneste du skal gøre er følgende:

  1. Besøge udbyderen og udfyld en ansøgning.
  2. Du får svar inden for 24 timer (ofte inden for 1 time).
  3. Du bekræfter og underskriver aftalen med NemID.
  4. Pengene overføres med det samme.

I fire hurtige steps kan du altså have underskrevet aftalen og hvis I har samme bank, er det reelt muligt at have pengene samme dag. Ellers modtager du dem den næste.

Lån penge 18 årSå det med at optage lån som 18 årig nu og her, er altså blevet til virkelighed og ingen kan matche den fleksible ansøgningsproces.

Hvis du er 18 år, kommer du helt sikkert til at opleve, det er langt sværere og tidskrævende at få et lån i banken.

Tænk dig om før du underskriver

Når du er 18 år har du hele livet foran dig, så tænk dig altid om 2 gange, før du vælger at gældsætte dig. Du kan roligt søge og indhente tilbud, det er gratis og uforpligtende, men tænk dig om inden du underskriver. Alle underskrifter med NemID er nemlig bindende.

Du kan eventuelt vælge at vende tilbuddet med dine forældre, da de typisk vil have mere erfaring og økonomisk forståelse end dig.

Vores bedste råd er at du holder fokus på ÅOP og hvis den er over 50 %, har du fået tilbudt en rigtig dyr løsning, der næppe vil være den rigtige vej. Men man kan altid have sine årsager.

Online lån til 18 årige – hvem kan hjælpe?

Der er kommet et fornuftigt udvalg af online lån til 18 årige, hvilket giver dig gode chancer for at blive godkendt. Det har i visse perioder været svært at få et lån som 18 årig, da rigtig mange selskaber har haft alderskrav på enten 20 eller 23 år. Det er med til at begrænse mulighederne og efterlade dig med færre udbydere at vælge imellem.

Sådan er det ikke længere, hvor du kan låne penge flere steder, selvom du kun er 18 år gammel. Oversigterne på Findino.dk indeholder ikke samtlige selskaber på markedet, da vi foretrækker at vise de førende, men her er hvem der generelt kan hjælpe dig som 18 årig:

  • Lendo
  • Lånio
  • Santander Consumer Bank
  • Nordisk Lån
  • Ikano Bank
  • Selene Finans

Der er altså noget for enhver smag og særligt hvis du kun søger et lån mellem 5.000 og 50.000 kroner, bør der være gode chancer for at få gode lånetilbud. Jo flere penge du søger, desto større krav bliver der stillet til dig og din privatøkonomi.

Er du studerende?

Er du studerende, det kan være du er 20-21 år og går på en videregående uddannelse. Så vil du heldigvis have flere muligheder på hånden. Du vil opleve at dine muligheder er væsentlig mere begrænsede, da du opfylder alderskravet færre steder.

Samtidig vil mange unge under uddannelse ikke være i deltids- eller fuldtidsjob, hvilket kan gøre det svært at blive godkendt til de større pengebeløb. Specielt som ung studerende, bør du nok overveje at holde dig til de mindre lånebeløb som fx. 6000 kr. eller 8000 kr.. Det er her dine chancer vil være bedst.

Såfremt du søger større pengebeløb skal du forvente, det kræver en vis indkomst, enten fra et fuldtidsjob, dagpenge eller lignende.

Hvorfor har alderen betydning?

Sidder du og undrer dig over hvorfor alderen har betydning for dine lånemuligheder? Vi kan sagtens forstå det, da en 18 årig sagtens kan tjene mere eller have en sundere privatøkonomi, end både folk på fx. 23 og 30 år. Der behøves ikke være nogen sammenhæng mellem alder og privatøkonomi.

Når visse låneselskaber vælger at sætte aldersgrænsen højere på fx. 20 år, bør det anses som en generel strategisk og forretningsmæssig beslutning. For over en bred kam, vil unge på 18-19 år være under uddannelse, have mindre erhvervserfaring og en begrænset indkomst. Så når aldersgrænsen sættes højere, må det bl.a. være for at undgå det administrative arbejde, med ansøgninger der alligevel ikke lever op til kravene.

Helt kort sagt har alderen betydning, fordi gennemsnittet af unge ofte vil have en svagere og mere skrøbelig privatøkonomi samlet set. Enten fordi indkomsten er mindre, erhvervserfaringen er mindre, eller fordi de ikke ejer en bolig som kan rumme en værdi. I det store perspektiv er det desværre sådan, hvilket bevirker nogle sætter alderskravet til 20 eller 23 år.

Der er dog fortsat gode muligheder for både at blive godkendt og finde en lånetilbud som 18 årig, til en fair rente. Ansøg en 2-3 forskellige steder og vælg den laveste ÅOP. Så er du godt på vej.