Lån 80000 kr og opefter

Har du brug for et stort lånebeløb, er det vigtigt at du kender til alle dine muligheder. Ved lån på 80.000 kroner og opefter, stilles der nemlig ekstra krav til din indtægt og personlige forhold, for at du bliver godkendt.

De to overordnede muligheder er din bank og låneudbyderne online. Hvad din bank kan tilbyde, må du snakke med dem om, men Findino.dk giver dig overblikket over firmaerne på nettet.

I oversigt kan du se hvilke udbydere der kan hjælpe dig med lån på 80.000 og op til 350.000 kroner. Det er Bank Norwegian og Santander Consumer Bank der tilbyder de højeste pengebeløb og de er tilmed blandt de billigste firmaer på online markedet.

Husk altid at ansøge mindst 2 steder, da det er gratis og uforpligtende. 

LångiverBeløbAlderskravLøbetidAnsøg
Lånio10.000 - 500.000 kr.18 år12-144 mdr.Søg
Paymark Finans10.000 - 150.000 kr.21 år24-120 mdr.Søg
Spargo Finans10.000 - 150.000 kr.21 år24-120 mdr.Søg
Letfinans10.000 - 350.000 kr.18 år12-144 mdr.Søg

Lån op til 350.000 kroner online

I rigtig mange år har lånebeløbsgrænsen online været på 300.000 kroner hos udbydere som Ekspres Bank, Ikano Bank og Pengeautomaten. Men efter at Santander Consumer Bank har entreret det danske marked, har de hævet overliggeren.

Det til glæde for rigtig mange forbrugere, da de kan tilbyde lån til alle myndige personer over 18 år. Samtidig hører de til blandt de billigste udbydere på nettet, så du bør altid have dem i baghovedet, når du ansøger her.

Specielt når du søger store pengebeløb over 80.000 – 100.000 kroner, bør du altid gøre det velovervejet og med et grundigt stykke forarbejde. Det er mange penge at gældsætte sig for, så formålet skal være godt og renten spiller en stor rolle.

Derfor bør du altid undersøge priser og renter, ved at indhente flere tilbud fra forskellige udbydere. Ellers kan du ikke vide hvem der er bedst og billigst. Alle pengeinstitutter kreditvurderer dig individuelt og du kender derfor ikke den tilbudte ÅOP og rente på forhånd.

Ansøg lån på 80000 kr helt uforpligtende

– Få finansieret det du drømmer om

Det er altid fuldstændig uforpligtende at ansøge om et lån på 80000 kr, uanset om du gør det i banken eller online. Det er først i det øjeblik at du underskriver aftalen, at du binder dig til de gældende vilkår. Du gør derfor klogt i at afsøge dine muligheder grundigt og få indhentet flere tilbud fra forskellige udbydere.

Det vil nemlig sikre dig det bedste udgangspunkt for at finde den bedste og/eller billigste løsning på markedet. Det kan tage 10-15 minutter ekstra, men det er en stor beslutning at låne 80000 kr. Det bør derfor ikke gøres forhastet og din indsats, vil gøre at du får markant færre omkostninger som kunde.

Vælger du at søge penge online, kan du få finansieret lige det du drømmer om. Der bliver nemlig ikke stillet spørgsmålstegn ved, hvad du skal bruge pengene på. Det er dit valg og kun dit. Man kan finansiere mange ting med 80.000 kr på kontoen, men hvad du vælger, er op til dig selv.

Du kan altid nemt komme i gang med ansøgningerne online, via oversigten på Findino.dk, så du sparer tid og hurtigt får indhentet flere gode lånetilbud.

Den ‘rigtige’ vej igennem låneprocessen

Det er bestemt ikke ligegyldigt hvilken fremgangsmåde du benytter, når du skal låne 80000 kr. eller mere. Du bør sondere markedet grundigt og danne dig et overblik over de forskellige muligheder, så du til sidst sidder med 2-3 firmaer, der kan opfylde dine behov.

Efterfølgende bør du udfylde ikke kun 1, men mindst 2-3 ansøgninger, så du giver dig selv det bedste udgangspunkt. Du kan aldrig vide hvem der er billigst på forhånd. Renterne er kun vejledende og det samme er diverse låneeksempler. Det er udelukkende din ansøgning og långiverens kreditvurdering, der bestemmer den tilbudte rente og ÅOP.

Findino’s anbefaling til hvordan du gennemgår låneprocessen ‘rigtigt’ er derfor følgende:

  1. Start med at sondere markedet – find ud af hvor mange firmaer der kan hjælpe dig.
  2. Sammenligne firmaerne og deres renter.
  3. Ansøg hos de 2-3 firmaer du foretrækker – det gøres gratis og uforpligtende.
  4. I ansøgningen skal du vælge en korrekt løbetid. Ydelsen skal være til at betale.
  5. Afvent på at alle udbydere besvarer din ansøgning.
  6. Sammenlign lånetilbuddene, deres ÅOP og vilkår.
  7. Tjek eventuelt firmaernes omdømme, inden du vælger.
  8. Beslut dig og underskriv med NemID.

Fremgangmåden er relativ hurtig at gennemføre og vi har blot beskrevet den i 8 punkter, for at gøre den mere detaljeret. Det er særlig vigtigt at du får valgt den korrekte løbetid, så ydelse matcher din økonomi. I starten af ansøgningen kan du se hvordan den månedlige ydelse ændrer sig, som beløb og løbetid ændres. Se eksempel fra Santander Consumer Bank ansøgning her:

Ansøgning: Lån 80000

Her bliver der lånt 80.000, med en løbetid på 8 år, hvilket giver en månedlig ydelse på 1.255 kroner. Et beløb du skal have plads til i budgettet og som ikke må overskride dit rådighedsbeløb. Det er et ret banalt råd, men ikke desto mindre rigtig vigtigt.

Vi håber du er blevet klogere på hvordan du griber det hele an. Mulighederne online er mange og det kan derfor være svært at overskue som forbruger, specielt hvis det er første gang. Følg vores 8 steps og så er du godt på vej mod det billigste lån på 80000 kr.