Lån 80000 kr.

Har du brug for et stort lånebeløb, er det vigtigt at du kender til alle dine muligheder. Ved lån på 80.000 kroner stilles der krav til din indtægt og økonomi, for at du bliver godkendt.

Find et godt forbrugslån på 80.000 kr.

I oversigt kan du se hvilke udbydere der kan hjælpe dig med forbrugslån på 80.000 kr.. Sammenlign og find det bedste lån, ud fra dine behov.

Husk at indhente flere tilbud – det er gratis og uforpligtende. 

Du kan låne op til 500.000 kroner online

Der er de senere år kommet flere lånetjenester på markedet, hvor du med én ansøgning, kan komme ud til en række online banker og udbydere. Det gør det mere enkelt, at finde den bedste låneløsning.

På samme tid er beløbsgrænsen blevet hævet de seneste år, så du har mulighed for at søge helt op til 500.000 kroner online. Det er mere end de fleste behøver og har du større pengebehov, vil det typisk være ved boligfinansiering, hvilket sker gennem dit eget pengeinstitut.

Det er altid vigtigt at du låner penge med omtanke, gør dit forarbejde og tager et velovervejet valg. Det kan være nemt og fristende, at takke JA til det første lånetilbud, men husk at tænke det godt igennem.

Specielt når du søger store pengebeløb over 80.000 – 100.000 kroner, bør du altid gøre det velovervejet og med et grundigt stykke forarbejde. Det er mange penge at gældsætte sig for, og det kommer til at påvirke din privatøkonomi i årene fremover. Desto vigtigere er det at finde den billigste og rette løsning, til dine behov.

Online lånemarkedet er attraktivt, fordi du hurtigt kan udfylde en ansøgning og processen er ekstrem fleksibel. Du skal bare huske at holde hovedet koldt, inden du vælger lånetilbud.

Du bør altid undersøge priser og renter, ved at indhente flere tilbud fra forskellige udbydere. Ellers kan du ikke vide hvem der er bedst og billigst. Alle pengeinstitutter kreditvurderer dig individuelt, og du kender derfor ikke den tilbudte ÅOP og rente på forhånd.

Ansøg lån på 80000 kr. helt uforpligtende

– Få finansieret det du drømmer om

Det er altid fuldstændig uforpligtende at ansøge om et lån på 80000 kr., uanset om du gør det i banken eller online. Det er først i det øjeblik at du underskriver aftalen, at du binder dig til de gældende vilkår. Du gør derfor klogt i at afsøge dine muligheder grundigt og få indhentet flere tilbud fra forskellige udbydere.

Det vil sikre dig det bedste udgangspunkt, for at finde den bedste og/eller billigste løsning på markedet. Det kan tage 10-15 minutter ekstra, men det er en stor beslutning at låne 80000 kr. Det bør derfor ikke gøres forhastet og din indsats, vil gøre at du får markant færre omkostninger som kunde.

Vælger du at søge penge online, kan du få finansieret lige det du drømmer om. Der bliver nemlig ikke stillet spørgsmålstegn ved, hvad du skal bruge pengene på. Det er dit valg og kun dit. Man kan finansiere mange ting med 80.000 kr på kontoen, men hvad du vælger, er op til dig selv.

Du kan altid nemt komme i gang med ansøgningerne online, via oversigten på Findino.dk, så du sparer tid og hurtigt får indhentet flere gode lånetilbud.

Den ‘rigtige’ vej igennem låneprocessen

Det er bestemt ikke ligegyldigt hvilken fremgangsmåde du benytter, når du skal finde et lån på 80.000 kr. online. Du bør sondere markedet grundigt og danne dig et overblik over dine forskellige muligheder, så du til sidst sidder med 2-3 lånefirmaer, der kan opfylde dine behov.

Efterfølgende bør du udfylde ikke kun 1, men mindst 2-3 låneansøgninger, så du giver dig selv det bedste udgangspunkt. Du kan aldrig vide hvem der er billigst på forhånd. Renterne er kun vejledende og det samme er diverse låneeksempler. Det er udelukkende din ansøgning og långiverens kreditvurdering, der bestemmer den tilbudte rente og ÅOP.

Findino’s anbefaling til hvordan du gennemgår låneprocessen ‘rigtigt’ er derfor følgende:

 1. Start med at sondere markedet – find ud af hvor mange firmaer der kan hjælpe dig.
 2. Sammenligne firmaerne og deres renter.
 3. Ansøg hos de 2-3 firmaer du foretrækker – det gøres gratis og uforpligtende.
 4. I ansøgningen skal du vælge en korrekt løbetid. Ydelsen skal være til at betale.
 5. Afvent på at alle udbydere besvarer din ansøgning.
 6. Sammenlign lånetilbuddene, deres ÅOP og vilkår.
 7. Tjek eventuelt firmaernes omdømme, inden du vælger.
 8. Beslut dig og underskriv med MitID.

Fremgangmåden er relativ hurtig at gennemføre og vi har blot beskrevet den i 8 punkter, for at gøre den mere detaljeret. Det er særlig vigtigt at du får valgt den korrekte løbetid, så ydelse matcher din økonomi. I starten af ansøgningen kan du se hvordan den månedlige ydelse ændrer sig, som beløb og løbetid ændres. Se eksempel fra Santander Consumer Bank ansøgning her:

Ansøgning: Lån 80000

Her bliver der lånt 80.000 kroner, med en løbetid på 8 år, hvilket giver en månedlig ydelse på 1.255 kroner. Et beløb du skal have plads til i budgettet og som ikke må overskride dit rådighedsbeløb. Det er et ret banalt råd, men ikke desto mindre rigtig vigtigt.

Vi håber du er blevet klogere på hvordan du griber det hele an. Mulighederne online er mange og det kan derfor være svært at overskue som forbruger, specielt hvis det er første gang. Følg vores 8 steps og så er du godt på vej mod det billigste lån på 80000 kr.

Godt at vide, inden du låner 80.000 kroner

Et forbrugslån kan være en oplagt løsning, når du skal låne 80.000 kr. Her får du nemlig en fleksibel låntype, hvor du kan bruge pengene på det, du har behov for. Det er dog vigtigt, at du har styr på de vigtigste og vilkår, inden du vælger et lån, da det kan spare dig for mange penge undervejs i processen.

Hvis du ikke har optaget et forbrugslån før, så har du sikkert en masse spørgsmål. Her har vi samlet de vigtigste informationer, så du kan få overblik og forberede dig bedst mulig. Herunder kan du se fire centrale elementer, som du skal kende til, før du optager et lån på 80.000 kr.:

 • Alle ansøgning vurderes individuelt: Hver ansøgning foretages en individuel kreditvurdering og afgørelse af, om du kan blive godkendt. Således skal du ansøge for at kunne se dine personlige vilkår og priser.
 • Det er uforpligtende at ansøge: Det er helt gratis og uforpligtende at ansøge om et forbrugslån, og det kræver ikke særlig meget tid. Derfor kan du med fordel søge hos mindst 2-3 forskellige udbydere for at kunne sammenligne markedet.
 • ÅOP er vigtigere end renten: De årlige omkostninger i procent (ÅOP) inkluderer både rente og gebyrer, og dermed er det mere retvisende end renten i sig selv, når man skal finde det billigste lån på 80.000 kr.
 • Få valgt en ydelse, der passer til din økonomi: Et forbrugslån er fleksibelt, og du kan selv tilpasse løbetiden og dermed den månedlige ydelse. Sørg for, at ydelsen passer til dig og din økonomi, så du stadig har luft i budgettet.

Hvad koster det at låne 80000 kr.?

Når du skal finde prisen på et forbrugslån, så skal du se på de årlige omkostninger i procent (ÅOP). Denne procentsats inkluderer nemlig både renten, men også alle øvrige gebyrer i forbindelse med eksempelvis etablering og betaling.

Derfor giver den dig et mere retvisende billede af omkostningerne end renten alene, og den gør det muligt direkte at sammenligne forskellige tilbud med samme løbetid og beløb.

ÅOP afhænger af flere ting. Først og fremmest er der nemlig forskel på de gebyrer og renter, som udbyderne tilbyder. Nogle har høje gebyrer og lave renter, og andre omvendt. Derudover kan renten variere afhængig af dit valgte beløb, løbetiden og ikke mindst kreditvurderingen. Generelt er det sådan, at man får en lavere rente på højere beløb og længere løbetider, mens en god kreditvurdering også kan betyde bedre vilkår og lavere ÅOP.

Det er derfor svært at angive en eksakt pris, men ÅOP på lån af denne størrelse vil typisk ligge fra ca. 6% og op mod 10-12% eller højere. Vær opmærksom på, at selv små forskelle i ÅOP kan have stor betydning for de samlede omkostninger, når løbetiden strækker sig over en længere årrække.

Hvad hvis jeg bliver afvist?

Der kan være forskellige årsager til, at din låneansøgning bliver afvist. For eksempel kan du som udgangspunkt ikke optage et forbrugslån på 80.000 kr., hvis du:

 • Er registreret i RKI eller Debitorregistret
 • Ikke er fyldt 18 år (eller evt. 21 eller 23 år)
 • Ikke har bopæl, opholds- og arbejdstilladelse i Danmark
 • Ikke kan dokumentere en fast indkomst

Derudover kan størrelsen af din indkomst have betydning. Udbyderne foretager nemlig en såkaldt kreditvurdering på baggrund af dine informationer, og denne bedømmer i korte træk, hvor sandsynligt det er, at du kan betale pengene tilbage igen til tiden. Er kreditvurderingen for lav og risikoen for banken dermed for høj, så kan din ansøgning blive afvist.

Husk på, at hver ansøgning vurderes individuelt, og at der er forskel på udbyderne. Det kan betyde, at én udbyder afviser din ansøgning, mens en anden godkender den. Derfor bør du søge hos mindst 2-3 forskellige selskaber. Bliver alle ansøgninger afvist, så kan du eksempelvis vælge at ansøge med en medansøger.

Overvej at ansøge med medansøger

En medansøger er en person, der underskriver lånekontrakten sammen med dig. Fordelen ved dette er, at banken ser jer som én enhed og dermed anvender jeres fælles indkomst i beregningerne. På den måde kan du pludselig blive godkendt til meget højere lånebeløb.

Det anvendes for eksempel meget hyppigt ved bolig- og billån, hvor man har behov for en stor personlig indkomst, men kan altså også bruges ved forbrugslån.

Når du ansøger med en medansøger, så er I begge ansvarlige for lånet og gælden. Derfor er det vigtigt, at du vælger en person, som du stoler på. Det kan eksempelvis være en partner, et nært familiemedlem eller en god ven, men kan i princippet være hvem som helst. Husk på, at en medansøger kun er en fordel, hvis personen har styr på sin egen økonomi.