Lån 7000 kr.

Du kan låne 7000 kr. hos flere udbydere online. Når du søger lån på 7000 kr. bør du ansøge hos 2-3 udbydere. Dels vil dine chancer for at blive godkendt være langt større. Dels er chancen for at finde det billigste lånefirma, med lavest ÅOP, langt bedre.

Find et godt lån på 7000 kroner

Ansøg gratis og uforpligtende.

For at blive godkendt skal du typisk opfylde alderskravet, være ude af RKI og have dansk statsborgerskab.

Kan du opfylde disse 3 simple krav, er du godt stillet til at kunne optage lån på 7000 kroner. Det er bare afgørende at du søger hos flere firmaer, så du sikrer dig selv det billigste tilbud. Det kommer nemlig ikke af sig selv.

Det skal du vide..

Der er en række ting du altid bør vide, inden du søger om et forbrugslån online. Mange danskere vælger desværre at kaste sig hovedkulds ud i det, hvilket hverken er smart eller forsvarligt. For specielt ved større lånebeløb, kan det få store privatøkonomiske konsekvenser, hvilken rente og vilkår du siger JA til.

Findino kommer her ind på en række centrale pointer, der er gode at have med sig i bagagen, uanset om du vil låne 7000 eller 50000 kr online.

 • Alle ansøgninger er 100 % uforpligtende. Det betyder, at du er fri til at indhente flere tilbud, præcis som det kendes ved byggeprojekter, maleropgaver etc. Og udbyderne ved godt at mange forbrugere søger flere steder, for at finde det bedste tilbud.
 • ÅOP er vigtigere end renten. En meget udbredt misforståelse er, at den laveste rente er lig med det billigste lån. Det kan være rigtigt, men også forkert såfremt engangsomkostninger og løbende gebyrer er vidt forskellige. ÅOP medregner alle omkostninger og er derfor vigtigere at have fokus på under sammenligningen.
 • Vælg den rette løbetid for dig. Et andet område hvor mange forbrugere går galt i byen, er når de skal fastlægge løbetiden. Den er i bund og grund umuligt at vælge, hvis du ikke kender til dit rådighedsbeløb og budget. Så få klarhed over hvor mange penge du har mellem hænderne hver måned. Først derefter ved du hvor mange penge du kan “undvære” til månedlige afdrag. Herefter kan løbetiden vælges, så den månedlige ydelse matcher dette niveau.

Alternativer til små forbrugslån på 7000

At søge om forbrugslån på 7000 kroner online er naturligvis ikke din eneste mulighed for at få flere penge mellem hænderne. Findino har derfor set nærmere på 3 oplagte alternativer, hvis du kun har et mindre pengebehov.

1. Lån via familie eller SU

Det kan være grænseoverskridende at skulle spørge sin familie eller venner om penge, uden tvivl. Det kan være så grænseoverskridende, at du faktisk foretrækker at låne 7000 kr på nettet i stedet. Men hvis du har forældre med luft i økonomien, vil de med stor sandsynlighed kunne hjælpe dig – og dette endda uden de forlanger renter og gebyrer.

SU-lånet er et andet alternativ. Det fungerer som et månedligt bidrag til din nuværende SU-støtte. Her kan du dog kun få 3.040 kroner om måneden, hvilket kun løser dit pengebehov delvist. Men det er bestemt et godt alternativ, hvis du løbende har en lidt for presset privatøkonomi.

2. Bijob/deltidsjob

Det er altid en mulighed at tage et bijob eller deltidsjob. Specielt hvis du er under uddannelse eller ikke arbejder i øjeblikket. Det vil faktisk være den bedste løsning og vej til flere penge mellem hænderne – omend det er nemmere sagt end gjort. Det er ikke fordi at de ledige jobs hænger på træerne.

3. Sælg brugte ting

Sidst kan du altid sælge dine brugte ting, hvis du alligevel ikke bruger dem. Det er ikke unormalt, at man har værdier for flere tusinde kroner og de kan lige så godt sælges, hvis de blot samler støv. Du kan i hvert fald undersøge mulighederne, for tingene kan altid sættes gratis til salg på DBA.

Du kan ligeledes vælge at gå dine abonnementer kritisk igennem, for at vurdere om nogle af dem er overflødige. Månedlige omkostninger til fitnesscenter og blade er jo overflødige, hvis du ikke rigtig får glæde af dem. Så at skære i dine faste udgifter, kan være et godt supplement til at sælge brugt.

Hvilke krav er der for at låne 7000?

Der er altid krav du skal opfylde, når du skal låne 7000. Der kan dog være forskelle i antallet af krav og hvor strikse de er. Online vil kravene være nogle de fleste danskere kan opfylde. Vi har opremset en række af de helt klassiske krav du finder hos diverse selskaber på nettet:

 • Ingen dårlige betalere
 • Dansk bopæl og/eller statsborgerskab
 • Alder: 18 eller 20 år
 • Fast indkomst kan være påkrævet

Det er krav der vil være nemme at opfylde for den almene dansker og specielt når der “kun” er tale om 7.000 kroner, bør det være muligt for de fleste. Det er nemlig sådan, at jo flere penge du søger om, desto større krav vil der typisk blive stillet. Særligt til at du har fast arbejde og en fast indkomst på X antal kroner.

I tilfældet hvor beløbet er på 7000, kan det faktisk være du slet ikke behøver at fremvise årsopgørelse og lønsedler. Det er igen alt efter hvem du ansøger hos, men mulighederne er gode for de fleste.

Hvad er omkostningerne ved at låne 7000?

Et af de mest relevante spørgsmål er hvad omkostningerne er ved at låne 7000 kr. Det er et vanskeligt spørgsmål, der kræver at du indhenter tilbud, før at du kender svaret. Processen foregår således, at du indsender en ansøgning, hvorefter udbyderen ser på den og foretager en kreditvurdering.

Denne kreditvurdering indeholder en masse aspekter og en del faktorer er med til at påvirke udfaldet. Din alder, indkomst, boligforhold, aktuelle gæld, betalingshistorik og meget mere, kan have en påvirkning på hvilken rente du ender med. Den helt grundlæggende vurdering består i at vurdere hvilke risiko du udgør som kunde. Jo mere “sikker” og jo mindre “risikofyldt” du bliver anset for at være, desto lavere rente og omkostninger kan du forvente. Både når du søger online eller hvis du søgte boliglån i banken.

Det er af samme grund, at din indtægt har en meget positiv indvirkning, mens en stor gæld kan have det modsatte. Du behøver ikke at vide alt dette, men nogle gange er det godt at vide bevæggrundene, bag den rente du får tilbudt.

Låneeksempel med renter på 9 % og 12 %

I det kommende afsnit har vi lavet to låneeksempler med lån på 7000, til to forskellige renter. Det har vi gjort for at vide dig hvad omkostningerne kan være. Brug det vejledende, for det kan både blive billigere og dyrere for dig. Vi mener dog at det bør give et meget godt indtryk af, hvad du kan forvente.

Vi har regnet ud fra et startgebyr på 450 kr. og en løbetid på 1 år (12 måneder). Her er hvad det giver af omkostninger:

9 % lånet

 • Kreditomkostninger: 815,11 kr.
 • Månedlig ydelse: 651,28 kr.
 • ÅOP før skat: 22,95 %

12 % lånet

 • Kreditomkostninger: 937,59 kr.
 • Månedlig ydelse: 661,51 kr.
 • ÅOP før skat: 26,66 %

Der er forskel på kreditomkostningerne samlet set, men det er en begrænset difference. Det er dog værd at bemærke sig at særligt startgebyret kan være forskellig fra udbyder til udbyder. Så selvom den er sat til 450 kr. her, kan den sagtens være på fx. 800 eller 950 kr. andre steder.

Samtidig kan du sagtens opleve at få tilbud retur, hvor rentespændet er væsentlig større end ovenstående. Så der er fortsat god grund til at afsøge de billigste udbydere og søge flere steder. For selv hvis man kan spare 500 kr. er det vel indsatsen værd?

Kan jeg bruge pengene som jeg vil?

Der er mange styrker ved lånemarkedet på nettet og én af dem er den fleksibilitet og frihed der medfølger. De fleste danskere har nok oplevet at skulle forklare sig til banken, når der blev forespurgt et forbrugslån på 7000. En situation hvor man skal have argumenterne på plads. Det er bare sjældent det er en decideret smart og rationel beslutning, at optage små lån, omend det kan være påkrævet i visse situationer.

Det er ikke altid man kan udskyde ferien med familien. Det er nok ikke så fedt at vente 1-2 måneder på nyt fjernsyn, mens der kører VM over skærmen. Eller udskyde købet af drivhus, til efter sommeren er gået. Der kan være et væld af scenarier og situationer, hvor det godt kan give fin mening.

Uanset om din grund er god eller dårlig, er det ikke noget som online selskaberne spørger ind til. Noget der vil være befriende for mange forbrugere, der bare ønsker en nem, enkel og simpel ansøgningsproces. Det finder du på nettet og det er én af grundene til den store popularitet. Lånefirmaerne er blevet et stærkt supplement til landets pengeinstitutter, specielt for dem der søger mindre lånebeløb på fx. 7000 kr.