Lån 30000 kr.

Mangler du 30.000 kroner til at finansiere det du drømmer om? Det kan være et nyt badeværelse, en ferie med familien eller noget helt tredje.

Du har gode muligheder for at lave lån på 30000 kr. online, hvor selskaberne ikke blander sig i formålet bag. Se renter og muligheder i oversigten.

Oversigt: Lån på 30000 kr

Ansøg gratis og uforpligtende.

FINDINO har lavet en oversigt med online udbydere, hvor du kan låne 30000 kr. Det giver dig et hurtigt overblik og hjælper dig i gang med at ansøge. Se hvem der kan hjælpe dig og husk at få indhentet flere lånetilbud, så du finder et billigt lån på 30000 kr.

Sådan kan du låne 30000 billigt

Alle danskere ønsker at låne 30000 kr. billigt og du kan selv gøre en indsats, der vil forbedre dine chancer markant. Hvis du selv laver et stykke forarbejde og er flittig med at indhente flere tilbud, giver du dig selv de bedste forudsætninger.

Alle ansøgninger bliver behandlet individuelt og du kan derfor aldrig vide hvilke renter og vilkår du får tilbudt. Det betyder at alle vejledende renter og låneeksempler kun er vejledende.

Hvis du gerne vil lave billige lån på 30000 kr. bør du derfor gøre følgende:

 1. Tjek oversigten ovenover og besøg dem du foretrækker.
 2. Søg hos mindst 2-3 udbydere helt gratis.
 3. Sammenlign ÅOP, renter og vilkår.
 4. Vælg firmaet med den laveste ÅOP.

Lån 30000 kr. billigtNår du kommer til udbydernes hjemmeside skal du vælge lånebeløb og løbetid. Her vil dit pengebehov formegentlig være på 30.000 kroner.

Vælg en løbetid der giver en passende månedlig ydelse, som du er i stand til at betale hver måned. Du bør aldrig gældsætte dig for hårdt. Så hvis du er i tvivl om ydelsen er for høj, er det typisk bedre at øge løbetiden med nogle måneder.

I billedet til venstre, kan du se et eksempel fra ansøgningen om lån på 30.000 kroner hos DER Privat Finans.

Ting der kan medføre en lavere rente

Der er mange faktorer som påvirker hvilken rente du får tilbudt i sidste ende. Vi vil her belyse en række af de mest centrale aspekter.

Det er godt at vide hvad man selv kan gøre, for at forbedre ens lånemuligheder og den rente man kan opnå. Her er de centrale faktorer, der påvirker udbydernes kreditvurdering og den rente du får tilbudt i sidste ende:

 • Indkomst
 • Udgifter
 • Alder
 • Gæld/opsparing
 • Fast arbejde

Hvem kan ansøge?

Når du vælger at ansøge online, skal du kun opfylde ganske få krav. Der er altid tre ufravigelige krav hos selskaberne, som du skal kunne sige JA til. Det drejer sig om følgende:

 • Du må ikke stå i RKI
 • Du skal være dansk statsborger
 • Du skal opfylde alderskravet (18, 20 eller 23 år)

Det er ting de fleste danskere kan sige JA til og det er specielt din alder, der kan være med til at begrænse dine muligheder. Her vil alderskravet svinge fra 18 til 23 år, alt efter hvor du ansøger. Minimumsalderen vil fremgå af alle oversigterne på hjemmesiden.

Sidst er det værd at nævne, at en del udbydere gerne ser at du har en fast indkomst. Det kan enten være via arbejde, dagpenge eller lignende. Det er de færreste som har krav om en mindsteindkomst, så du kan altid ansøge og finde frem til om din indtægt er tilstrækkelig.