Lån 22000 kr.

Står du med et konkret pengebehov på 22.000 kroner? Så har du gode muligheder for at finde et godt lån på 22000 kr. på nettet.

Online markedet har været inde i en positiv udvikling, hvor renterne er lavere end længe. Renteniveauet starter lavt og du kan gratis ansøge for at se, hvad de kan tilbyde dig.

Oversigt med lån på 22000 kr.

Ansøg gratis og uforpligtende.

Mange danskere vælger at låne 22000 online, frem for i banken, da det er markant hurtigere og mere ligetil. Andre har forhørt sig i banken, men er blevet afvist. Hvad din årsag er gør ingen forskel. Findino har lavet en oversigt med lån på 22.000 kroner, så du nemt kan komme i gang med at ansøge.

Vi anbefaler du ansøger mindst 2-3 steder, så du har større chance for at blive godkendt og for at finde det billigste firma på markedet.

Det skal du kunne sige JA til

Når du ansøger om finansiering, skal du altid kunne opfylde en række krav. Vi har set nærmere på 3 standardkrav du altid skal kunne opfylde, hvis du gerne vil låne 22000 kr.

Lån 22000Disse kan være lidt forskellige, men ved forbrugslån online skal du typisk kunne sige JA til følgende:

Ingen RKI

Du må aldrig være i Ribers og angivet som dårlig betaler, da det er et no-go hos samtlige selskaber. Hvis du står i RKI, er det et udtryk for du ikke har overholdt dine forpligtelser og har udestående gæld. Det er derfor meget logisk at udbyderne ikke ønsker at tilbyde dig lån, så du gældsætter dig yderligere.

Dels af hensyn til din privatøkonomi og ikke mindst af hensyn til deres interesser som virksomhed. De vil jo gerne have en vis sikkerhed for, at de får deres penge retur til tiden. Hvis du er i tvivl om du står i RKI, kan du nemt tjekke det via DinInfo.

Dansk statsborgerskab

Dansk statsborgerskab er et andet standardkrav hos virksomhederne online. Det er forskelligt om der både kræves statsborgerskab og dansk bopæl, eller kun én af delene. Flere kører med at du skal have dansk folkeregisteradresse, hvilket åbner for muligheder, hvis du er udlandsdansker.

Dansk statsborgerskab er en anden garanti for, at du ikke lige er flyttet til landet, låner penge og herefter forlader Danmark igen. Det vil nemlig sætte lånefirmaet i en rigtig vanskelig position, i forhold til at indkræve pengene.

Opfylder alderskrav

Sidst er der alderskrav, som er det sidste standardkrav hos udbyderne på nettet. Omend selve alderskravet kan være på alt fra 18 til 23 år. Hvor grænsen går kan du se i vores oversigt, så du kun ansøger hvor du er gammel nok.

Du bør derfor altid være opmærksom på alderskravene i vores oversigter, så du ikke kommer til at spilde tiden.

 

Sidst er det værd at nævne at din indkomst ikke nødvendigvis er et krav, men det vil have en påvirkning på om du bliver godkendt. Det er derfor ikke ligegyldigt om du tjener 10.000 eller 30.000 om måneden. Her skal du huske på, at jo flere penge du ansøger om, desto større krav stilles der til din kreditvurdering.

Hvis den samme person søger et lån på 12000 og 24000 kr., kan du i teorien godt opleve, kun at blive godkendt til det mindste pengebeløb. Typisk af den årsag, at din privatøkonomi ikke kan bære et lån på 24.000 kroner. Så lånebeløbet har en klar indflydelse på om du bliver godkendt eller ej. Det er én af grundene til du aldrig bør ansøge om mere end du mangler.