Lån 18000 kr.

Du søger sikkert et lån på 18000 kr. til det du drømmer om. Det kan være du er blevet afvist af banken, eller bare foretrækker at ansøge online. Her er der ingen som blander sig i formålet og du har gode chancer for at blive godkendt. 18.000 kroner kan anvendes til mange ting og hvad du vælger, er op til dig.

Oversigt med lån på 18000 kr.

Du kan nemt søge om lån på 18000 kr. via vores oversigt. Det er altid gratis at ansøge og vi anbefaler du får indhentet flere tilbud, for at give dig selv det bedste udgangspunkt. Du kan aldrig vide hvem der er billigst eller bedst.

Du kan låne 18000 kroner hos alle firmaerne i vores oversigt. Husk at tjekke du opfylder alderskravet, inden du klikker dig videre til ansøgningen. Det er heller ikke tilladt at stå i RKI. Få valgt en månedlig ydelse, der kan passe ind i din privatøkonomi – det er vigtigt. Det vil give dig en langt bedre tilbagebetalingsperiode, hvor du komfortabelt kan betale de månedlige afdrag.

Fordele og ulemper

Er du ikke helt overbevist om, hvor vidt det er det rigtige at søge lån på 18000 kr. online? Så ser Findino her nærmere på de mest centrale fordele og ulemper. Der er nemlig styrker og svagheder ved de fleste løsninger, men det er ikke tilfældigt at lånemarkedet online er i en rivende udvikling.

Det afspejler nemlig et behov og en tendens i befolkningen til hurtige, nemme og fleksible løsninger. For det er hvad der kendetegner lånefirmaerne på nettet. Det er både hurtigt at søge og underskrive aftalen. Det er nemt og det sværeste er faktisk at få valgt den “rigtige” løbetid. Den løbetid der matcher din økonomiske situation.

Det fleksible element siger lidt sig selv, du kan ansøge når det passer dig, uanset om det er mandag kl. 22 eller søndag kl. 9 om morgenen. Du kan være sikker på at udbyderne modtager din forespørgsel og visse firmaer besvarer dem endda i weekenden. Det står i skarp kontrast til banken, hvor du ofte skal aftale et møde og finde en masse informationer frem. Budget, lønsedler mv. er typisk påkrævet.

Selv hvis du er velforberedt, kan der sagtens gå 1-2 uger, før du ser pengene på kontoen. Specielt hvis du ikke har al tid i verden, kan det være en stor ulempe. Den primære fordel ved at vælge banken i stedet, er at de ofte kan tilbyde dig lavere renter. Men selv her er de blevet presset af nye online banker, i skikkelse af Santander Consumer og Bank Norwegian – begge med renter der starter fra ca. 5 %.

Vi har her opsummeret de fordele du bør kende til, hvis du er i tvivl om valget mellem nettet og banken:

Fordele ved online

  • Hurtigere
  • Nemmere
  • Mere fleksibelt
  • Ingen spørgsmål – intet besvær
  • Pengene på 1-2 dage

Fordele ved banken

  • Ofte lavere renter (billigere)
  • Mulighed for rådgivning

Nem og hurtig ansøgningsproces

Vi vil i dette afsnit uddybe hvad den nemme og hurtige ansøgningsproces indebærer. For selvom det er populært, er der mange danskere som ikke har prøvet at søge lån online. Det starter altid med at du skal vælge lånebeløb og løbetid.

Her ses et eksempel fra L’EASY, hvor der bliver søgt om lån på 18000 kr. med en løbetid på 36 måneder, hvilket giver en ydelse på 623 kroner. Det er vigtigt du sikrer dig, at du vitterligt kan betale den månedlige ydelse måned efter måned. Så gør plads i dit budget eller hæv løbetiden.

Lån 18000 via L'EASY

Vælger du at klikke dig videre i processen, kommer du typisk til en side hvor der skal indtastes informationer. Det varierer, men forvent at du skal oplyse navn, CPR nummer, bopæl, civilstand, indkomst og beskæftigelse.

Sidst skal du bekræfte firmaets vilkår og at du opfylder deres krav. Du har nu sendt ansøgningen afsted og modtager en kvittering herfor. Svaret/lånetilbuddet vil komme til din e-mail og ikke pr. post som i gamle dage. Det hele foregår digitalt til glæde for begge parter.