Lån 14000 kr.

Hvis du mangler 14.000 kroner på kontoen til at finansiere et køb eller betale regninger, har du flere muligheder som forbruger. Flere og flere vælger at søge lån på 14000 kr online, da det er den nemmeste og hurtigste vej til pengene.

Det kan være rigtig svært og tidskrævende at blive godkendt i banken. Et besvær som de fleste danskere gerne vil undgå. Her er internettets udbydere blevet et fantastisk alternativ. Mange af disse kan hjælpe dig med at låne 14000 kr. Vi har lavet en oversigt med førende firmaer, som tilbyder dette lånebeløb.

Oversigt: Lån på 14000

I oversigten kan du se gode og prisvenlige lånefirmaer, der udbyder lån på 14000 kroner. Flere af dem har renter der starter fra ca. 5 % og de er derved et godt alternativ til banken. Søg flere steder for at indhente lånetilbud og finde frem til, hvem der egentlig er billigst. Det er aldrig til at vide på forhånd.

Det er gratis at ansøge hos alle udbydere og svaret kommer (næsten) altid samme dag.

LångiverBeløbAlderskravLøbetidAnsøg
Lånio10.000 - 500.000 kr.18 år12-144 mdr.Søg
Facit Lån10.000 - 200.000 kr.21 år24-120 mdr.Søg
Simbo500 - 30.000 kr.21 år0-12 mdr.Søg
Nova Finans10.000 - 50.000 kr.18 år24-72 mdr.Søg
Paymark Finans10.000 - 150.000 kr.21 år24-120 mdr.Søg
Spargo Finans10.000 - 150.000 kr.21 år24-120 mdr.Søg

 

Sådan foregår godkendelsen og udbetalingen

Vil du gerne vide hvordan godkendelsen og udbetalingen foregår helt konkret? Det er nemlig helt ligetil, men hvis du ikke har prøvet at låne penge på nettet før, kan det være svært at vide.

Når du har ansøgt via vores oversigt, vil du inden længe modtage lånetilbud retur digitalt. De vil typisk havne i indbakken på din angivne e-mailadresse. Her bør du være tålmodig og vente på svar fra samtlige udbydere, du har ansøgt hos.

Medmindre det haster, bør du ikke vælge det første tilbud der kommer retur. Når du forhåbentlig sidder med 2-3 tilbud foran dig, kan du sammenligne og vælge din favorit. Her skal du underskrive låneaftalen med din NemID signatur og det sker typisk på udbyderens hjemmeside. Det opretholder et højt sikkerhedsniveau for begge parter.

Når aftalen er underskrevet og bekræftet, vil firmaet oprette dig som ny kunde og sende pengene din vej. Udbetalingstiderne kan varierer fra 1-2 dage. Du kan typisk forvente at have pengene på din Nemkonto næste hverdag. Der kan dog være særlige omstændigheder der gør, at du har pengene enten samme dag eller først efter 2 hverdage.

Fremgangsmåden trin for trin

Vi vil her beskrive fremgangsmåden trin for trin. Den er helt enkel og behøver ikke tage mere end 4-5 minutter at gennemføre.

1. Tjek vores oversigt og få overblikket

Det første du skal gøre er at tjekke vores oversigt ovenfor, så du får dig et overblik over mulighederne og ikke mindst hvor du opfylder alderskravet.

2. Klik dig ind og søg hos dem du foretrækker

Når du har overblikket, er du klar til at klikke dig ind på de selskaber du foretrækker. Her bør du besøge mindst 2-3 af dem, for at udfylde flere ansøgninger.

3. Vælg lånebeløb og løbetid

Det første du skal tage stilling til på udbyderens hjemmeside, er hvilket lånebeløb og løbetid du ønsker. Vi går ud fra du er fast besluttet på at låne 14000 kr, hvorfor du blot skal vælge en passende løbetid.

Her bør du fokusere særligt på den månedlige ydelse og hvordan den ændrer sig. Sørg for at du kan undvære denne ydelse i dit privatbudget måned efter måned. Hvis ikke, bør du sætte løbetiden op, hvorved ydelsen bliver mindre.

Her kan du se et eksempel fra en ansøgning hos Santander Bank, hvor der bliver ansøgt om lån på 14000 kroner, med en løbetid på 2 år. Ansøgningsformularerne ser typisk sådan ud, men kan være placeret forskellige steder på hjemmesiden.

Lån 14000 - hos Santander

Brug for andre pengebeløb? Så tjek vores oversigter over lån på 10.000 eller lån på 20.000.

 

4. Udfyld dine oplysninger og gennemfør ansøgningen

Når du er gået videre til næste step, er det tid til at udfylde personlige oplysninger. Dit navn, adresse, e-mail, indkomst, CPR nummer mv. er alle normale informationer, der skal udfyldes.

Efter du har udfyldt det hele kan du sende ansøgningen afsted og forvente svar senere samme dag. Der kan dog være længere svartid hos udbydere som Santander Bank og Bank Norwegian – men til gengæld tilbyder de markedets laveste renter. Så det kan være ventetiden værd!

Som du kan se er låneprocessen meget simpel og hurtig at gennemføre. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller kommentarer til denne.