Lån 14000 kr.

Hvis du mangler 14.000 kroner på kontoen til at finansiere et køb eller betale regninger, har du flere muligheder som forbruger. Det er nemt at søge lån på 14000 kr. online, hvor du får hurtigt svar og hvor flere udbydere kan tilbyde lave renteniveauer.

FINDINO har lavet en oversigt med førende online banker, hvor du kan søge forbrugslån på 14000 kr.

Oversigt: Lån på 14000 kr.

Det er gratis og uforpligtende at ansøge hos alle udbydere.

I oversigten kan du se gode og prisvenlige lånefirmaer, der udbyder lån på 14000 kroner. Flere af dem har renter der starter lavt og de er derved et godt alternativ til banken. Søg flere steder for at indhente lånetilbud og finde frem til, hvem der egentlig er billigst. Det er aldrig til at vide på forhånd.

Sådan foregår godkendelsen og udbetalingen

Vil du gerne vide hvordan godkendelsen og udbetalingen foregår helt konkret? Det er nemlig helt ligetil, men hvis du ikke har prøvet at låne penge på nettet før, kan det være svært at vide.

Når du har ansøgt via vores oversigt, vil du inden længe modtage lånetilbud retur digitalt. De vil typisk havne i indbakken på din angivne e-mailadresse. Her bør du være tålmodig og vente på svar fra samtlige udbydere, du har ansøgt hos.

Medmindre det haster, bør du ikke vælge det første tilbud der kommer retur. Når du forhåbentlig sidder med 2-3 tilbud foran dig, kan du sammenligne og vælge din favorit. Her skal du underskrive låneaftalen med din NemID signatur og det sker typisk på udbyderens hjemmeside. Det opretholder et højt sikkerhedsniveau for begge parter.

Når aftalen er underskrevet og bekræftet, vil firmaet oprette dig som ny kunde og sende de 14.000 kr. din vej. Udbetalingstiderne kan varierer fra 1-2 dage. Du kan typisk forvente at have pengene på din Nemkonto næste hverdag. Der kan dog være særlige omstændigheder der gør, at du har pengene enten samme dag eller først efter 2 hverdage.

Forbrugslån på 14.000 – Fremgangsmåden trin for trin

Vi vil her beskrive fremgangsmåden trin for trin. Den er helt enkel og behøver ikke tage mere end 4-5 minutter at gennemføre.

1. Tjek vores oversigt og få overblikket

Det første du skal gøre er at tjekke vores oversigt ovenfor, så du får dig et overblik over mulighederne og ikke mindst hvor du opfylder alderskravet.

2. Klik dig ind og søg hos dem du foretrækker

Når du har overblikket, er du klar til at klikke dig ind på de selskaber du foretrækker. Her bør du besøge mindst 2-3 af dem, for at udfylde flere ansøgninger.

3. Vælg lånebeløb og løbetid

Det første du skal tage stilling til på udbyderens hjemmeside, er hvilket lånebeløb og løbetid du ønsker. Vi går ud fra du er fast besluttet på at låne 14000 kr, hvorfor du blot skal vælge en passende løbetid.

Her bør du fokusere særligt på den månedlige ydelse og hvordan den ændrer sig. Sørg for at du kan undvære denne ydelse i dit privatbudget måned efter måned. Hvis ikke, bør du sætte løbetiden op, hvorved ydelsen bliver mindre.

Her kan du se et eksempel fra en ansøgning hos Santander Bank, hvor der bliver ansøgt om lån på 14000 kroner, med en løbetid på 2 år. Ansøgningsformularerne ser typisk sådan ud, men kan være placeret forskellige steder på hjemmesiden.

Lån 14000 - hos Santander

Brug for andre pengebeløb? Så tjek vores oversigter over lån på 10.000 eller lån på 20.000.

 

4. Udfyld dine oplysninger og gennemfør ansøgningen

Når du er gået videre til næste step, er det tid til at udfylde personlige oplysninger. Dit navn, adresse, e-mail, indkomst, CPR nummer mv. er alle normale informationer, der skal udfyldes.

Efter du har udfyldt det hele kan du sende ansøgningen afsted og forvente svar senere samme dag. Der kan dog være længere svartid hos udbydere som Santander Bank og Bank Norwegian – men til gengæld tilbyder de markedets laveste renter. Så det kan være ventetiden værd!

Som du kan se er låneprocessen meget simpel og hurtig at gennemføre. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller kommentarer til denne.

Hvem kan låne 14000?

Der er generelt få krav for at kunne blive godkendt til et forbrugslån på 14000 kr. online, det handler mere om at du ansøger de rigtige steder. De standardiserede krav indebærer følgende:

  • Dansk statsborgerskab/CPR nummer
  • Du må ikke være RKI-registreret
  • Du skal opfylde alderskravet (mindst 18 år)

En af de mere variable størrelser er udbydernes krav til din indkomst. Nogle steder skal du have en vis indkomst, fast arbejde, mens det andre steder ikke er et decideret krav. DU kan dog være sikker på at dit udgangspunkt er bedst, hvis du har et fuldtidsarbejde, da din privatøkonomi som udgangspunkt vil være bedre (i online bankernes øjne).

Alt i alt har du gode chancer online, hvor godkendelsesraten generelt er høj

Hvad koster et lån på 14000?

Omkostningerne afhænger af hvordan din ansøgning bliver kreditvurderet og hvilken rente du får tilbudt. For at kende de eksakte kreditomkostninger, er du derfor nødt til at ansøge og indhente tilbud.

Der er dog for nyligt indført et omkostningsloft på 100%, hvilket betyder at du maksimalt kan blive pålagt kreditomkostningerne på samlet set 14.000 kroner. Du kan derfor være sikker på, at det ikke vil koste dig mere end dette.