Lån 1000 – 4000 kr. gratis

Du kan låne 1.000 til 4.000 kroner gratis hos flere udbydere online. Det er en helt unikt mulighed du har som første gangs kunde hos Vivus og Lendon. Hos Vivus vil det være en rentefri kredit, der kan vare i op til 30 dage.

De helt små lån har traditionelt været rigtig dyre, men nu kan de altså laves helt gratis, uden renter og gebyrer. Det bør du udnytte som forbruger, hvis du har et mindre pengebehov i en kort periode. Denne gratis lånemulighed gælder i 30 dage.

I vores oversigt kan du nemt komme i gang med at søge gratis lån op til 4.000 kr.

LångiverBeløbAlderskravLøbetidSøg gratis
Lendon100 - 4.000 kr.20 år30 dageSøg
Vivus100 - 4.000 kr.20 årIngen fast løbetidSøg

 

Gratis lån i 30 dage

Der kan være mange grunde til at du har brug for mellem 1000 – 4000 kroner i en kortere periode. Det kan være du har regninger, at lønnen er forsinket eller noget helt tredje.

Gratis lånHvis du er havnet i en økonomisk klemme, kan du med fordel optage et lån gratis i 30 dage, så længe du får betalt dem tilbage i tide. For gør du ikke det, vil der pålægges gebyrer og så er det pludselig ikke en god løsning.

Når du vælger at søge hos disse udbydere, bør du kende til disse vilkår:

  • Du kan søge fra 500 – 4.000 kroner.
  • Det er kun gratis for nye kunder
  • Lånet varer kun i 30 dage – du har ikke mulighed for at gøre den længere.

Andre muligheder

Det skal nævnes at du har langt flere lånefirmaer at vælge imellem, end de tre vi allerede har nævnt. Disse vil bare omfatte renter og gebyrer, der hurtigt kan vise sig at være høje. Det kan derfor ikke anbefales, da det bliver væsentlig dyrere for dig.

L’EASY Minilån og Ferratum er to eksempler på alternativer hvor du ligeledes kan søge småbeløb på perioder fra 15 dage til et par måneder.

Uanset hvilken udbyder du benytter, bør du aldrig optage gæld medmindre du virkelig har brug for pengene. Nok er det attraktivt at låne 3.000 kroner gratis, men pengene skal stadig kunne betales tilbage og hvis du gør det forsinket, ender det med at koste.