De fleste danskere kan lide at være forsikret og hvis man får et kreditkort med 50.000 kroner på, kan det være rart at have en form for dækning af pengene.

Flere udbydere tilbyder dig forskellige forsikrings fordele og kreditkort uden gebyrer. Læs hvorfor du bør vælge gebyrfrie Visa kort og om hvilke forsikringer der kan følge med.

Få et kreditkort uden gebyrer

Du bør som udgangspunkt altid gå efter kreditkort uden gebyrer, for at spare penge og finde den billigste løsning på markedet. Der er rigtig mange udbydere af kreditkort og en del af dem har intet årsgebyr. Andre tager fra 185 til 1.695 kr. og det er omkostninger du bør undgå.

Santander Consumer Bank, Ikano Bank og Acceptcard er tre eksempler på Visa kort uden gebyrer. Du må bare aldrig lade gebyret være mere end én del af beslutningsprocessen.

Findino anbefaler at du søger hos 2-3 af dine foretrukne firmaer, alt efter hvilke kreditramme, forsikringer og rabatter de kan tilbyde dig. Hvad du vægter højest ved kun du, men ansøg flere steder for at finde den bedste løsning.

På nettet går kreditten helt op til 100.000 korner og hvor mange tilbyder dig en 40-52  rentefrie dage. Vær opmærksom på de omkostninger du får tilbudt, når udbyderne vender tilbage med deres tilbud.

Vi startede med at nævne muligheden for at få kreditkort med forsikring og her kan du se hvilke tre typer for dækning, du ofte får inkluderet:

  • Købsforsikring
  • Rejseforsikring
  • Afbestillingsforsikring

Her er købsforsikringen den mest udbredte type og nærmest standard hos mange, mens rejseforsikringen er langt mere sjælden. Alle sammen dækker dig, når du bruger kortet til at købe henholdsvis varer, rejser eller flybilletter.

Se også: Lån 50.000 kr. nu

 

Vi anbefaler..

Nu til det store spørgsmål, hvem kan vi anbefale? Vi har udvalgt to af de mest prisvenlige løsninger på markedet, uden årsgebyrer og med forskellige fordele. Vi præsenterer dem kort for dig her.

Santander Consumer Bank Mastercard

  • Kredit op til 50.000 kr.
  • Rentefri kredit i 45 dage.
  • Rabat i udvalgte butikker.

Coop Bank Mastercard

  • Kredit op til 50.000 kr.
  • Rentefri kredit i 42 dage.
  • Rabat i udvalgte butikker.
  • Optjent point når du handler i Coop.

Du kan med fordel søge hos begge udbydere, da det er 100 % uforpligtende. Så kan du se hvem der godkender dig og hvis begge gør, kan du altid hurtigt lave en sidste sammenligning inden du vælger.

Der er flere medier der melder om at Bank Norwegian kommer til Danmark i 2016 og deres kortløsning bør helt sikkert også overvejes. Du kan læse om Bank Norwegian kreditkortet på Danlaan.dk.