Det kan være besværligt at tage et lån gennem banken. Ved en låneproces i din bank vil du altid blive spurgt om, hvad du vil bruge dine penge på, hvordan du vil betale dem tilbage, du vil gennemgå en kreditvurdering og det kan være svært at blive godkendt.

Heldigvis er der mange muligheder for at tage lån gennem andre udbydere end din bank. Ansøger du om et lån online, er processen hurtig, nem og gennemskuelig. Læs om hvor hurtigt du får svar, her på Findino.

Online inden for 1 time

Vil du tage et lån online, skal du selv udfylde en låneansøgning hjemmefra. Allerede inden for en time får du svar på din ansøgning! Der er langt fra lige så skrappe krav til låntagere som i banken. Det er let og simpelt at ansøge online. Du kan nemt komme i gang med at søge på forsiden her.

Langt de fleste firmaer tilbyder dig svar inden for 1 time. Jo mindre beløb du søger, desto hurtigere svar får du. Ved småbeløb op til 4.000 kroner, kan du få svar allerede inden for 1 minut.

Du kan undersøge de forskellige løsninger og firmaer overalt i verden, med en internetforbindelse. Det gør det nemt og fleksibelt for dig at komme i gang. Det er en god idé at undersøge de forskellige lån og renter for at finde det, der er rigtigt til dig. Du kan klare hele låneprocessen hjemme fra dig eget skrivebord eller fra din sofa, du slipper for lange ventetider, telefonsamtaler eller møder.

Når du søger online behøver du heller ikke stille sikkerhed for lånet. Det er smart og giver dig frie rammer til at bruge pengene som du har lyst.

Et udbredt krav for at blive godkendt er, at du ikke er registreret i RKI. RKI er Danmarks største register over dårlige betalere. Derfor er det også vigtigt altid at betale pengene tilbage inden for den aftalte låneperiode. Andre almindelige krav stilles til din alder og din indkomst, ved større pengebeløb.

Du kan have pengene dagen efter

Endnu en fordel ved at låne online er, at du så snart du er blevet godkendt og har underskrevet din låneaftale, kan have pengene på din konto. Allerede dagen efter du har ansøgt, kan du have pengene.

Beløbet bliver sat ind på din Nemkonto, som du også normalvis får udbetalt løn og andre indtægter på. Så snart du har dem på din konto, kan du bruge dem på netop det, du har lyst til. Det er altså ikke kun behandlingstiden der er hurtigt – det samme er udbetalingstiden.