Overvejer du at søge et lån på 125.000, men vil gerne vide hvilke omkostninger du kan forvente? Det er svært at sige hvad et forbrugslån på 125.000 kr. koster, da det afhænger af flere faktorer. Din økonomi, långiveren og deres kreditvurdering afgører hvilken rente og pris du bliver tilbudt.

Findino ser på hvordan du får klarlagt hvad det koster, hvilke udbydere der kan hjælpe dig og hvad du bør holde øje med. Se med her, hvis du gerne vil låne 125.000 kroner.

Her kan du låne 125.000

Vi starter med en oversigt over hvor du kan låne 125.000 online og det er der en god grund til. For du skal have ansøgt og indhentet tilbud, førend du kan vide hvad det koster. Der findes ingen genvej, ingen standardrenter du kan gå ud fra. Alt er vejledende og du kan i øvrigt heller ikke vide om du bliver godkendt på forhånd.

Vi anbefaler du søger forbrugslån på 125.000 kr. og efterfølgende er du klar til at sammenligne disse.

LångiverBeløbAlderskravLøbetidAnsøg
Paymark Finans10.000 - 150.000 kr.20 år12-120 mdr.Søg
Spargo Finans10.000 - 150.000 kr.20 år12-120 mdr.Søg
Lånio5.000 - 300.000 kr.18 år12-144 mdr.Søg
Letfinans10.000 - 350.000 kr.18 år12-144 mdr.Søg

 

Omkostninger ved lån på 125.000

Når du søger store pengebeløb som fx. 125.000 kr. skal du være meget opmærksom på hvilke omkostninger og forpligtelser du bliver pålagt. Det er ofte over en lang løbetid, så du skal være tilfreds med alle vilkår, inden du signerer aftalen. Du vil altid skulle betale et stiftelsesgebyr/startomkostninger, for at få lånet etableret. Det er helt standard, men det er beløbet ikke. Dette gebyr kan derfor både være stort og mindre. Det kan være på 450, 900 kr. eller mere.

En anden væsentlig omkostning er naturligvis renten og når du låner 125.000, kan selv små renteforskelle gøre en mærkbar forskel. Det kan du selv få bekræftet, ved at afprøve diverse låneberegnere online. Du vil hurtigt opleve, at selv renteforskelle på 1-3 % kan medføre prisforskelle på mange tusinde kroner. Det er én af grundene til, at du bør søge flere steder, så du ender ud med en god løsning.

ÅOP nøglefaktoren

Alt vedrørende omkostninger og hvad et forbrugslån på 125.000 koster, kan koges ned til ÅOP-satsen. ÅOP er nøglefaktoren når du skal vurdere prisen og sammenligne forskellige tilbud med hinanden. Det er en procentsats der samler alle udgifter, så du ikke overser noget, heller ikke de faste eller løbende gebyrer. Nogle der ellers kan være nemme at “glemme” i farten.

Som prisbevidst forbruger bør du derfor være meget opmærksom på ÅOP, når du skal vurdere hvad det koster og ikke mindst, hvilken udbyder der så er billigst.

Hvad skal jeg ellers holde øje med?

Hvis du aldrig har taget et forbrugslån før, så er det en god ide at sætte sig ind i forskellige ting først. Det vil vi i det følgende afsnit være behjælpelige med. Et online forbrugslån er et finansielt produkt, hvor du selv bestemmer helt og holdent, hvad pengene skal bruges til. Du vælger selv hvor stort et beløb du har brug for og hvilken løbetid, så fastsætter banken eller lånevirksomheden renter og omkostninger.

Løbetiden er den periode du får til at betale pengene tilbage. Hovedstolen bliver delt ud over løbetiden, så du betaler det samme beløb af hver måned. Når løbetiden er fastlagt, kommer der renter oveni prisen. Den månedlige ydelse er altså en kombination af afdrag og renteomkostninger.

Renten er endnu vigtigere, fordi den har betydning for, hvor meget der kommer oveni prisen hver måned. Renten er det virksomheden primært tjener på at låne dig penge.

Oprettelsesgebyr er et engangsbeløb, som du betaler for at få aftalen oprettet og for at få adgang til pengene. Det gebyr har vi også omtalt længere oppe.

Hvis du modtager et tilbud du har svært ved at forstå eller gennemskue, kan du altid benytte dig af beregnere online. De kan hurtigt og nemt vise dig de samlede kreditomkostninger, ÅOP før og efter skat, samt hvad du ellers kunne være interesseret i.

Det er afgørende at du ved præcis hvad du går ind til, for når du søger 125.000 kroner, går du ind i en tilbagebetalingsperiode der varer mange år. Det kommer til at påvirke din privatøkonomi i flere år fremover. Det er derfor vigtigt du kan betale den månedlige ydelse uden problemer, at du er indforstået med vilkårene og ikke er i tvivl om noget.

Ellers er det helt klart bedre at trække vejret, spørge den enkelte udbyder og få klarhed, inden du tager en endelig beslutning. Der er ingen tvivl om at online lån kan laves hurtigt på få dage, men kun hvis du ønsker det. Har du brug for lidt mere tid, skal du bare gøre det. Mere kan det heller ikke haste.

Vi håber du er blevet klogere på hvad du skal holde øje med og hvad der udgør dine omkostninger. Ønsker du at vide præcis hvad det koster, skal du have indhentet lånetilbud på 125.000 og det kan du gøre via vores oversigt. God fornøjelse!