Julen er helt klart en af de dyreste tider på året. Julen er for mange en fantastisk og uundværlig tradition. Og der er rigtig mange ting, der hører til traditionen. Der er både juletræer, gaver, arrangementer, og skal man på juleferie bliver skiferien hurtig dyr.

Mange danskere vælger at låne penge til juleferien. Er du én af dem? Så bør du læse med her. Vi giver dig et indblik i dine muligheder og hvad pengene kan bruges til.

 

Siger banken nej? Så lån på nettet

Bankerne har efter finanskrisen sagt nej til rigtig mange kunder når det gælder lån – specielt forbrugslån. De bliver desværre ikke mere gavmilde af julestemningen Til gengæld er der kommet flere prisvenlige og gode udbydere på online markedet. De er blevet et stærkt alternativ til landets pengeinstitutter.

Så uanset om du fx. skal bruge 6000 eller 9000 kroner til juleferien, har du muligheden for at søge pengene online. Du kan altid sammenligne og tjekke dine muligheder på Findino. Blot vælg dit ønskede lånebeløb i menuen.

De fleste danskere vil blot have brug for et mindre tilskud og det er samtidig en god idé at begrænse, det beløb du ansøger om.

Se Findino’s oversigt med lån på 6000 her.

Se Findino’s oversigt med lån på 9000 her.

Ansøgningsprocessen online er blevet ekstrem nem og fleksibel. Specielt efter NemID indtoget på markedet, er det mere nemt og ligetil end nogensinde før. Du skal blot indhente tilbud og når du har vurderet dem grundigt, kan du blot signere med din digitale signatur. Ingen ventetid på posten, frem og tilbage.

Der kan være mange grunde til at du gerne vil søge penge. Vi skal ikke gøre os til herre over, om det er en god eller dårlig idé. De fleste kan sikkert forstå at man gerne vil give sine børn gode julegaver eller invitere dem med på den årlige ferie. Det er aldrig sjovt at skuffe.

Se også: Lån penge til julen

Gode destinationer i julen

Ved du at du vil ud og rejse, men er ikke helt sikker på hvor, så giver Findino dig her nogle muligheder. Muligheder der både tager hensyn til dig som elsker vinteren og dig som er lidt mere til sommervejret – også selvom måneden hedder december.

Norge er en klassiker for juleelskere, men vil du langt væk så hvad med at prøve Park City, Utah i USA eller Montreal i Canada? Der har du en langt større sandsynlighed for en hvid jul, du kan stå på ski om dagen og nyde en smuk by om aftenen.

På den sydlige halvkugle er det sommer om julen. Skønt ikke? Bali, New Zealand eller Rio De Janeiro er tre kendte eksempler på fantastisk natur og smukke landskaber, som viser høje temperaturer i juletiden.