Greentel anmeldelse

Greentel anmeldelse der gør dig klogere på abonnementsløsningerne og selskabet bag. Læs vores anmeldelse af Greentel for at se, om de skal være din næste mobiludbyder. Få et godt indblik i hvad de kan tilbyde dig som kunde.

Greentel er et af de mindre teleselskaber på markedet. De har en lang række forskellige pakker og typer af mobilabonnementer. Generelt med ingen binding, gratis oprettelse og meget for pengene. De har opdelt deres mobilabonnementer i forskellige kategorier, som er med til at gøre det ekstremt nemt og overskueligt at finde den foretrukne pakke.

Greentel mobilabonnementer og muligheder

Streaming og tilvalg

Der kan fås tilvalg som streamning abonnementer til f.eks. Cmore play og ToonTV. Deres store udvalg i pakker, giver mulighed for at skræddersy en løsning, så det passer præcist til dine behov.

Familiekategorien er til de større familier, hvor pakketilbuddet gælder familier op til 5 personer. Dette er fremragende til en familie med 3 børn eventuelt, da alle numre samt deres forbrug kan administreres fra deres hjemmeside.

Greentel erfaringer

Markedets Greentel erfaringer er meget positive, hvilket en Trustpilot score på 8,9 bekræfter. Findino.dk er enige i, at de har mange gode og prisvenlige løsninger, der vil være interessante for de fleste. For alle der søger billige mobilabonnementer til studerende eller til familien, vil de være et rigtig godt og prisvenligt valg.

Fakta om Greentel

Greentel har en lang række muligheder for tilvalg som man kan lave til alle pakkerne. Du kan endda spare penge ved at have diverse streaming tjenester igennem dem. Det er blevet rigtig udbredt på mobilmarkedet og med god grund, for det giver overskuelighed og mulighed for at spare penge som forbruger.

Greentel bliver drevet af MobileValue ApS som ligeledes driver Waoo, der er eksperter inden for internet og bredbåndsforbindelser.