Fullrate anmeldelse

Fullrate mobil anmeldelse med alt du bør vide om selskabet. Læs vores anmeldelse af Fullrate for at se, om de er det rette match for dig. Fullrate tilbyder både mobiltelefoni, tv, bredbånd og mobilt bredbånd. Det er deres mobilabonnementer som er i fokus, i denne anmeldelse. De har pakker for enhver smag, med altid skarpe priser og muligheden for gratis oprettelse på de fleste løsninger. Se populære abonnementsløsninger herunder og endnu flere på deres hjemmeside.

Fullrate mobilabonnementer og muligheder

Værd at vide om Fullrate

En af de få negativer ved Fullrate er at du binder dig for en periode på 6 måneder, selvom det er helt normalt i branchen. Deres abonnementspriser er bare så billige, at det sagtens kan betale sig at acceptere bindingen.

En klar fordel ved deres løsninger, er muligheden for at tilkøbe 1 eller 5 GB data til sit abonnement. Det kan du gøre for faste priser på henholdsvis 20 og 50 kroner om måneden. Du kan derfor frit sammensætte din løsning, alt efter dit databehov.

Som andre tilvalg kan du købe 4G netværk, som ikke følger med i nogle af pakkerne. Dette koster 20 kroner ekstra om måneden, men vil gøre din internethastighed op til 10 gange hurtigere. Dette er især anbefaleligt til personer, som kan lide at streame film og serier fra telefonen.

Der findes en del tilvalg og ekstra muligheder hos Fullrate, du kan vælge at inkludere. Se meget mere om det på deres hjemmeside. Det hele kører via TDC’s mobilnet så du kan være sikker på en stabil forbindelse.

Ærlighed frem for alt

Der er ingen tvivl om hvad Fullrate gerne vil signalere med deres reklamespots. De er et mobilselskab med rent mel i posen, der siger tingene ligeud. Og ellers kan man kun være ende i denne videos pointe.

Fullrate mobil erfaringer

Fullrate er et mobilselskab, som har pakker til de fleste mobilbrugere. Deres priser er lave taget i betragtning af indholdet i deres pakker. Langt under prisniveauet hos flere konkurrenter. Men hvis du er storforbruger af mobilen og foretrækker hurtigt internet, kan tilkøb få prisen til at stige.

Der er typisk en bindingsperiode på 6 måneder som man skal være opmærksom på, hvis man tilmelder sig Fullrate mobil. Det er helt normalt i branchen, du skal bare være bevidst om det.