En sofa er fast inventar i ethvert hjem, men nogle gange må den skiftes ud. Uanset hvad årsagen er, så kan en ny sofa godt gå hen og blive en større investering. Afhængig af størrelse, model, design osv. kan de sagtens koste op til 20.000 – 30.000 kr.

Har du brug for at låne til køb af en ny lækker sofa? Få et indblik i dine muligheder, for at søge forbrugslån til sofa.

Lån til sofa, sovesofa mv.

Få overblik over mulighederne – ansøg gratis og uforpligtende.

Når du skal låne penge til ny sofa eller andre møbler, så optager du ikke et lån, som er decideret beregnet til dette. I stedet kan du gøre brug af et forbrugslån, som giver dig muligheden for at bruge pengene på lige det, du ønsker.

På den måde kan du frit vælge, om alle pengene skal bruges på en ny sofa, eller om nogle af dem måske skal gå til andre møbler, elektronik, istandsættelse eller noget helt andet.

Det er smart at have en idé om, hvor meget du skal bruge på købet. På den måde kan du nemlig optage et lån til sofa, som passer til dine behov. Har du for eksempel kig på en sofa til 10.000 kr, så er der ingen grund til at låne 20.000 kr. Et større lån øger omkostningerne, er vanskeligere at nedbetale og øger samtidig risikoen for, at du bruger pengene på noget, du egentlig ikke havde behov for.

Online selskaberne

Der findes masser af online selskaber, og på nettet kan du nemt undersøge alle de forskellige krav og forhold. Det er derfor et godt sted at starte for at danne sig et overblik. Hos de online selskaber er det samtidig nemt og hurtigt at sammenligne priser og renteniveauer, så du tager den rigtige beslutning.

Møbelforhandleren

Du kan også tage ud hos møbelforhandlerne og kigge i deres fysiske butikker. Her vil du som regel kunne få råd og vejledning, ligesom du bedre kan fornemme sofaens størrelse og farver, og ikke mindst mærke, hvordan den er at sidde i. Derfor kan det være smart at tage ud og prøve sofaen i en fysisk butik, inden du køber. Så er du sikker på at komme hjem med et produkt, du er tilfreds med.

SofaSådan vælger du den rigtige sofa

Der er ikke et facit for, hvad den bedste sofa er, og det gælder om at vælge en, som passer til dine behov. Vælg en størrelse, hvor I alle kan få plads, men hvor den ikke fylder hele lokalet og virker klodset.

Ofte er det klogt at vælge enkle sofaer i mørke farver, da det aldrig går af mode, og da skidt og slitage ses mindst på disse.

Den mørke farve er særlig relevant for børnefamilier, som også bør undgå sarte materialer. På den måde afhænger den rigtige sofa altså af dit hjem, din personlige stil, familiens størrelse, dine behov osv.

Det bedste råd er at undersøge udvalgte grundigt, inden du vælger, så du får valgt den helt rette model til dig og dit hjem.