Krydstogt er en fantastisk og anderledes måde at rejse på. Går du og drømmer om at hoppe ombord på et krydstogtskib og nyde din næste ferie sådan? Så kan du optage et forbrugslån for at gøre drømmen til virkelighed.

Vi ser på dine muligheder for at låne penge til krydstogt, og vi hjælper dig med gode råd og tips, inden du pakker kufferten og drager afsted.

Brug for lån til krydstogt rejse?

Det kan godt være en dyr fornøjelse at tage af sted på krydstogt, og for nogen kan det være nødvendigt at låne nogle ekstra penge for at få råd til drømmerejsen. Heldigvis er det sådan, at du med et forbrugslån kan låne penge til lige det, du ønsker. Det vil sige, at du naturligvis også kan låne til en rejse. Dette vil typisk ikke være en mulighed i banken, og derfor er de online långivere et godt alternativ.

Fordelen er, at du får fuld frihed til at bruge pengene nøjagtig, som du vil, og det giver dig stor fleksibilitet. Som en bonus kan du helt selv sammensætte dit lån ved at vælge dit ønskede beløb og din ønskede løbetid. På den måde kan du låne lige det, du har brug for, og du kan tilpasse det til din nuværende økonomiske situation.

Du vil have samme mulighed, hvis du overvejer weekendophold, en golfferie eller tilsvarende rejseformer.

Relateret på Findino: Lån penge til weekendophold

Gode råd hvis det er dit første krydstogt

Har du aldrig været afsted på krydstogt før, og vil du gerne have en idé om, hvordan det er, inden du bestiller? Så får du her en kort introduktion. Et krydstogt er en rundrejse til søs, hvor du bor i skibets kahyt og fragtes rundt, mens du så får mulighed for at gå til lands i en række forskellige lande, som I sejler forbi.

Det kan være alt fra et par timers besøg til flere dage, alt efter den planlagte rute. Selve krydstogtskibet er også en oplevelse i sig selv, da de fleste skibe nu til dags er udstyret med masser af underholdning til gæsterne i form af restauranter, butikker, natklubber, pools og spaområder, biografer og meget mere. Der er noget til folk i alle aldre, og du kommer bestemt ikke til at kede dig.

En krydstogtferie kan være mange forskellige ting. Alt lige fra bryllupsrejse, kæresteferie eller familietur med børnene. Der findes nemlig masser af forskellige ruter, så du kan stort set sammensætte din egen tur. Som oftest er det hele inkluderet på skibet i form af mad og underholdning, så budgettet er stort set lagt på forhånd, ligesom du ikke selv skal tænke på at planlægge disse ting.

På den måde er det en meget afslappende og afstressende ferietype, som tiltaler de fleste.

Hvem tilbyder krydstogtrejser?

Der findes masser af rejseselskaber, som sælger krydstogtrejser i dag. Men grundlæggende findes der faktisk kun omkring 25 store rederier, og disse er i sidste ende ejet af de samme fire selskaber:

  • Norwegian Cruise Line
  • Royal Caribbean Cruises
  • MSC Cruises
  • Carnival Corporation & PLC

De fire store koncerner ejer hver især en række forskellige skibe og rederier, så det er i bund og grund én af disse, du kommer til at rejse med, når du tager afsted på krydstogtrejse. Når det så er sagt, så er det nemmeste naturligvis at booke gennem et af de store rejseselskaber, som ofte har gode tilbud på krydstogtrejser til alle mulige forskellige destinationer.