Står du foran et bryllup eller skal du ned på knæ, foran din elskede? Det er et betydningsfuldt øjeblik for alle, hvorfor ringene helst skal være helt perfekte. De pæneste forlovelses- og vielsesringe er bare dyre.

Skulle du få brug for at låne penge til forlovelsesringe eller vielsesringe, kan du altid søge online. Her har udbyderne typisk langt mildere krav, end landets banker. Du kan søge lån til bryllupsringe via Findino.

Søg finansiering af bryllupsringe

Bryllupsringene er én af mange vigtige ting ved det kommende bryllup. Vielsesringene er af særlig stor vigtighed, da de er et evigt minde og skal bæres i mange år efterfølgende. Med andre ord, er ringene ikke stedet at spare.

Lån penge til forlovelsesringe eller vielsesringe online, hvis du er blevet afvist af banken, eller ønsker en hurtigere og mindre besværlig proces. Det er nemlig hvad du kan forvente på nettet. Vi har gjort forarbejdet for dig, ved at udvælge 3 af de billigste lånemuligheder online.

Top 3 billigste lånemuligheder online

Der er stor forskel på kreditomkostningerne og udbydernes renter online, hvorfor du bør være omhyggelig med hvem du vælger. Selvom alle ansøgninger bliver kreditvurderet individuelt, tilhører disse tre udbydere alle de mere prisvenlige på online markedet:

  • Bank Norwegian
  • Santander Consumer Bank
  • Nordiclån

Søg om lån til bryllupsringeVi anbefaler du ansøger hos disse via vores oversigt på forsiden. Det kan du gøre helt gratis og uden at binde dig.

Du bør derfor indhente mindst 2 lånetilbud, så du giver dig selv de bedste forudsætninger.

Du bør kunne finansiere de fleste modeller for under 20.000 kr. og vi mener bestemt ikke du bør søge mere, i og med du låner til købet. Det bør lægge en naturlig begrænsning for hvilket prisniveau du bør kigge efter. Du kan se hvem der udbyder online lån op til 20.000 via denne oversigt.

De samme, eller to forskellige ringe?

Mange danskere overvejer om man skal give to forskellige ringe, eller bruge de samme til begge dele. Der er meget delte meninger, men der er ingen tvivl om hvilken løsning der er billigst.

Hvis du er i tvivl, er det bedste at snakke med dine nærmeste venner og din familie. Hør hvad de plejede at gøre og hvad de kan anbefale. Det er sådan en ting, der helt sikkert er forskellig fra familie til familie. Du kan naturligvis ikke spørge din kæreste – det vil afsløre dit frieri!

Du behøver ikke at tage en endelig beslutning, før efter frieriet, da din kommende brud naturligvis skal være en del af beslutningsprocessen. Du kan med fordel vælge et par bryllupsringe, der kan anvendes i begge sammenhænge. Så I har muligheden, hvis I bestemmer jer for denne løsning.

Der er ingen tvivl om at brylluppet bliver dyrt nok i sig selv. Og hvis du har brug for et lån til forlovelsesringe, giver det god mening, at bruge de samme til vielsen.

Vi håber du er blevet klogere på dine finansieringsmuligheder online. Du kan altid spørge bankrådgiveren, men du skal nok forvente et negativt svar, medmindre du har en sund privatøkonomi. Godkendelsesraten er generelt meget højere på nettet.

Få mange flere råd og hjælp til bryllupsplanlægningen mv. via hjemmesiden Bryllup.dk.