Har du brug for finansiering af nyt tag til huset? FINDINO giver dig overblik over dine lånemuligheder online, hvor online bankerne er et prisvenligt alternativ, med en enkel ansøgningsproces.

Med omkostninger på over 100.000 kroner bliver nyt tag hurtigt en stor investering og det er derfor vigtigt, du får valgt den bedste og billigste finansieringsløsning.

Find et lån til nyt tag

Ansøg gratis og uforpligtende, for at se hvad udbyderne kan tilbyde dig.

 

De forskellige finansieringsmuligheder

Når du skal optage et lån til tag har du flere valgmuligheder, du kan benytte dig af. Der er god grund til at afprøve flere finansieringskilder, for du ved aldrig hvem der siger JA og hvem der afviser din forespørgsel.

Vi vil anbefale dig at tjekke følgende finansieringsmulighederne, hvis du behøver et lån til nyt tag:

  • Din egen bank: Nordea, Danske Bank etc.
  • Online bankerne
  • Tagfirmaet*

*Der er udvalgte tagfirmaer der tilbyder finansiering, men mange gør det via eksterne samarbejdspartnere. Du bør derfor også afsøge dine muligheder hos online bankerne, for at være sikker på at ende med det billigste taglån.

Online bankerne er særligt efter de nye regler pr. 1. juli 2020, med ÅOP-loft og omkostningsloft, blevet ekstra prisvenlige. De har renter der starter på et konkurrencedygtigt niveau. Vælger du at benytte tjenester som Lendo og Lånio kommer du tilmed ud til en håndfuld banker, blot med én ansøgning.

Du bør altid indhente flere tilbud, for at finde det billigste lån til nyt tag, med den laveste ÅOP. Gør dit forarbejde grundigt, for det belønner sig.

Finansiering af nyt tag

Priser op til 150.000 kroner

Prisen på et nyt tag vil typisk løbe op i 150.000 kroner alt efter størrelsen, valg af materiale og formen på huset. Det er de tre centrale parametre, der definerer tagets omkostninger.

Der er derfor al mulig grund til at overveje de forskellige muligheder og løsninger. Ikke mindst med henblik på den enkelte tagbelægnings egenskaber, fordele og ulemper.

På den led finder du en løsning der matcher dine behov, ud fra budget og ønsker.

Når prisen i mange tilfælde overstiger 100.000 kroner, bør du derfor fokusere din energi på egen bank og online udbydere som Lendo, Lånio og Santander. To af de få udbydere som kan imødekomme så store lånebehov.

Gode råd til taget

Der er ingen tvivl om at taget er én af de vigtigste elementer ved huset. Det har en stor indflydelse på evnen til at holde på varmen. For uden et tæt tag og god isolering, vil al varmen forsvinde opad og ud af huset. Så indflydelsen på din varmeregning er stor.

Det er derfor vigtigt at du tjekker og vedligeholder det løbende, for at sikre dets holdbarhed og at det hverken er utæt eller ødelagt.

Gode råd er dyre og du finder mange gode råd og guides på Bolius.dk.