Trænger stuen, soveværelset eller køkkenet til en make over? Det koster mange penge at renovere og forny hjemmet. Du vil blive overrasket over, hvor meget nye møbler kan gøre.

Hvis du har brug for et lån til nye møbler, giver FINDINO dig overblik over hvilke online banker der kan hjælpe. Alle med fornuftige renter og en enkel ansøgningsproces.

Søg lån til nye møbler

Ansøg gratis og uforpligtende.

 

Online banker vs. møbelforhandleren

Det er de færreste banker, der ønsker at låne dig de 5-15.000 kroner som mange møbler koster. Det efterlader dig med to overordnede muligheder:

  • Online bankerne
  • Møbelforhandleren

Hvad du vælger er helt op til dig selv, men vi anbefaler du afsøger begge muligheder. Det betyder at du fx. udfylder et par låneansøgninger online via vores oversigt. Det gør dig klogere på renteniveauet og muligheder online.

Det bør du følge op med at høre til finansieringsmulighederne hos dit møbelfirma. Det er meget forskelligt hvad de kan tilbyde, så begge muligheder bør afsøges, hvis du vil gøre dit forarbejde ordentligt.

Kan møbelfirmaet hjælpe mig?

Det korte svar er: Ja, det kan de godt. For rigtig mange møbelfirmaer tilbyder meget fordelagtige lån, hvis du køber alle dine nye reoler eller sofaer hos dem. For dem er det en kæmpe fordel, at de får dig til at investere mange tusinde kroner i deres møbler.

Hos Ilva.dk kan du fx. søge finansiering uden renter og gebyrer. Omvendt kræver det så, at det er her du kan finde dine drømmemøbler. Det er jo ikke sikkert.

Så helt overordnet kan vi anbefale dig at gøre følgende:

  1. Start med at finde de møbler du ønsker.
  2. Tjek hvilke finansieringsvilkår forhandleren tilbyder.
  3. Søg hos dem og/eller hos online udbyderne.

Lånefirmaer er blevet et godt alternativ

Alternativt til at låne pengene hos et møbelfirma er at låne dem hos et af de mange firmaer på nettet. Her kan du låne alt fra 500 kroner til mange tusinde. Du kan derfor helt sikkert finde en udbyder, som kan hjælpe dig med et lån til nye møbler.

Vi håber du er blevet klogere på dine finansieringsmuligheder og ikke mindst de løsninger, du kan benytte dig af. Det kan i sidste ende spare dig mange tusinde kroner.