Har du brug for penge til finansiering af en ny fladskærm eller anden elektronik? Findino ser på dine lånemuligheder i denne artikel, for det kan nemt koste imellem 8.000 – 20.000 kroner.

Et tjek på Pricerunner.dk viser at alle de populære fladskærme ligger i et prisniveau fra 6.000 til 24.000 kr. og det er flere penge end de fleste har på kontoen. Se hvordan du kan låne penge til ny fladskærm, kamera og anden elektronik.

Hvor kan jeg låne til ny fladskærm?

Det store spørgsmål er hvor du kan låne de penge du mangler. Helt overordnet har du tre muligheder; banken, online og forhandleren. Desværre vil banken ofte sige nej til at låne dig et mindre beløb til nyt TV, kamera eller lignende. Men du kan altid forhøre dig hos din rådgiver.

Dernæst er der lånefirmaerne online og forhandleren, hvor du køber. Mange forhandlere tilbyder dig finansiering og/eller køb på afbetaling, men det er sjældent billigere end online udbyderne. Forhandlerne benytter sig nemlig ofte af lånepartnere, som ligeledes kendes fra online markedet.

Vores anbefaling er derfor at du ansøger på nettet hos en 2-4 udbydere, for at få indhentet lånetilbud og undersøgt dine muligheder. Du vil hurtigt få et indtryk af om renteniveauet er tilfredsstillende. Husk på det er gratis at udfylde selve ansøgningen. Du kan altid sige nej bagefter, hvis tilbuddene er for dårlige.

widget-list Find det billigste lån

Du kan nemt søge om lån online via Findino. Vi giver dig altid overblikket over markedet og dine muligheder, uanset hvilken alder eller beløb du efterspørger.

Læs også: Lån til ny computer

Hvilken fladskærm skal jeg vælge?

Har du ikke allerede fundet din fladskærm? Det kan være svært at vælge den rigtige fladskærm og i sidste ende handler det om dine behov og dit budget. Det har meget at sige for, hvilken model du bør vælge.

Men uanset hvad, bør du undersøge markedet grundigt. Dels for at finde det rette fladskærms-TV og dels for at finde den forhandler der sælger det billigst. Her kan der hurtigt være flere hundrede kroner at spare.

Til en start bør du besøge Alatest, hvor de har toplister over alle de populære fjernsyn på markedet. Her kan du læse anmeldelser og se hvilke modeller, der er bedst vurderet. Det giver dig i hvert fald et godt udgangspunkt.