Har du brug for et nyt gasfyr i hjemmet, så vil du muligvis have behov for et lån. Det kan koste alt fra 15.000 til 35.000 kr. alt efter modellen og forhandleren.

Det er flere penge end de fleste har på kontoen, hvorfor det kan være tiltrængt med finansiering af gasfyr. Varme i hjemmet kan ikke udskydes i flere måneder og behøves det heller ikke, hvis du låner penge til nyt gasfyr.

Lån penge til nyt gasfyr

Når du skal låne penge til nyt gasfyr, har du enten mulighed for at forhøre dig i banken eller du kan søge lån online. Du har muligvis allerede fået afslag af banken, siden du nu afsøger alternativerne på nettet.

Uanset hvad, er nettets lånefirmaer langt hurtigere og nemmere at blive godkendt hos. De stiller ikke spørgsmål og hvis du opfylder deres krav, får du hurtigt sendt et lånetilbud retur. Ofte allerede samme dag som du har ansøgt.

Det gør du hurtigt kan skaffe de penge du mangler, for at finansiere købet af et nyt gasfyr. Lånebeløbene er brede, så det gør ingen forskel om du mangler 20.000 eller 30.000 kroner.

Du kan nemt komme i gang med at sammenligne udbydere og ansøge via FINDINO.

Læs også: Lån til regninger

Værd at vide

I dette afsnit har vi set nærmere på prisniveauet og hvordan fyret fungerer. Vores værd at vide afsnit giver dig et godt indblik, så du ved hvad du skal forvente af prisniveau. Eller hvis det er første gang du skal have gasfyr i hjemmet.

Hvad koster et gasfyr?

Lad os starte med, hvad et gasfyr normalt koster. De førende og bedste modeller vil koste +/- 30.000 kroner og det gælder både for populære mærker som Bosch og Vaillant.

Du kan ligeledes finde dyrere og billigere modeller, uden du nødvendigvis må gå på kompromis med kvaliteten. Du bør derfor undersøge markedet grundigt, så du finder den optimale løsning. Bemærk at der kan være markant forskelle, fra forhandler til forhandler.

Det samme gasfyr kan altså have forskellige priser, alt efter hvem du køber hos og hvem der installerer det. Du bør derfor ikke være bange for at indhente tilbud, præcis ligesom når du skal finde det billigste lån.

Hvordan fungerer et gasfyr?

Gasfyret fungerer via en brænder, hvor gassen afbrændes, kombineret med en kedel hvori radiatorvandet bliver opvarmet. Opvarmningen sker ved at der tilføres naturgas til fyret, der afbrændes og det er afbrændingen, der er med til at generere varmen. En varme der fordeles til boligens vandomløb i radiatorer og hvis I har gulvvarme.

Det er en af de prisvenlige opvarmningsformer for markedet, markant billigere end fx. olie, der tidligere har været meget udbredt. Antallet af oliefyre er derfor stærkt faldende, mens gasfyret vinder frem.

Mangler du finansiering af gasfyr, kan du søge om det via vores hjemmeside. Det er gratis og uforpligtende.