Har du for finansiering af ny barnevogn? Det er dyrt at have børn og det er bestemt ikke en udgift der kan vente. Nogle omkostninger kan udskydes, men en baby har brug for tøj, legetøj, en barnevogn og hvad der ellers følger med.

Hvis du er presset på pengepungen, har du mulighed for at søge lån til ny barnevogn online. Nem og enkel ansøgningsproces.

Find et lån til barnevogn

Ansøg gratis og uforpligtende.

Når du søger finansiering af barnevogn på nettet, har du mulighed for at søge op til 500.000 kr. Det giver dig en bred vifte af udbydere at vælge imellem, uanset om du efterspørger 3.000 kr. eller et mindre forbrugslån på 10.000 kr..

Der er ingen tvivl om det er nemmere at blive godkendt til et lån online, for selvom banken kan forstå dit behov for nyt babyudstyr mv., er det ikke sikkert de er så gavmilde. Deres krav vil fortsat være skrappe, uanset hvor fornuftigt formålet måtte være.

På online markedet skal du opfylde få krav og de fleste danske lønmodtagere, kan blive godkendt og opnå en fornuftig rente. Gå til vores oversigter over online forbrugslån, for at se nærmere på mulighederne.

Lån til barnevogn

Finansiering hos forhandleren

Der er nogle forhandlere som tilbyder finansiering ved køb af deres varer, hvilket kan være en brugbar løsning i visse situationer. Som forbruger bør du fortsat være opmærksom på at det sker til en fair rente.

For i de fleste tilfælde tilbyder de finansieringen via en ekstern bank eller samarbejdspartner, præcis som dem der findes på online markedet. Du skal derfor være opmærksom på ÅOP og de samlede omkostninger, som altid. Om finansiering hos forhandleren eller online bankerne er billigst, vil variere, hvorfor du bør undersøge begge muligheder.

Særligt ved større investeringer som barnevogn, trip trap og andre dyre poster, kan det blive aktuelt med et væsentligt pengebeløb. Her er det godt givet ud, at bruge lidt tid på at sammenligne de forskellige lånemuligheder.

Gode råd før du vælger barnevogn

Det er bestemt ikke ligegyldigt hvilken barnevogn du vælger. Modellerne på markedet kan være ret forskellige, når det kommer til pris, kvalitet, komfort og holdbarhed. Specielt hvis I planlægger at få flere børn, kan der være fordele i at tænke langsigtet. For med priser fra 3.000 til 15.000 kr. er det en større investering, der gerne skal holde i noget tid.

FINDINO har set på hvordan du får valgt den helt rigtige barnevogn og har samlet vores råd herunder:

Få den prøvet i butikken

Du bør altid få prøvet vognen i butikken, så du kan fornemme hvordan den fungere, hvordan komforten er og om det er en variant, der kan blive et hit. Uanset hvor tillokkende det kan være at klare det online, med levering til hoveddøren, vil det være al besværet værd.

Du kan altid finde modellen i butikken og købe den det billigste sted online. Det er der intet til hinder for, men du bør altid se og prøve den med egne øjne først.

Hvordan skal den anvendes?

Det har meget at sige, hvordan selve barnevognen skal anvendes. Hvilket underlag skal den primært køre på, bor du i et hus eller i en lejlighed på 5. sal. I det tilfælde, vil du nok foretrække en lettere model.

Er liften til at tage af og på, eller kommer det til at være et besvær. Er der muligheder for at ændre vognen til en klapvogn eller lignende, hvis der opstår et behov for det? Prøv at indtænke de forskellige scenarier og behov, der kan have en indflydelse på Jeres valg.

Tjek op på sikkerheden

Når det kommer til babyer og børn, er sikkerhed meget afgørende for, hvilke produkter du bør vælge. Det gælder i særdeleshed for barnevogne og andet babyudstyr.

Det kan være svært at vurdere, hvilke modeller der er sikre og hvilke der ikke er. Her kan du med fordel læse forskellige test eller du kan skele til ordninger som Varefakta mærket. De gør meget inden for test af børneprodukter, så du er sikker på din model lever op til strenge sikkerhedskrav.