Dit-mobilabonnement bliver en del af os

Dit-mobilabonnement.dk bliver en del af Findino.dk og vi er ser frem til at få glæde af deres ekspertise og erfaring om mobilmarkedet i Danmark.

Vi har længe ønsket at udvide vores services til at indeholde sammenligning af a-kasser og mobilabonnementer. Det er derfor perfekt at vi nu har adgang til en masse godt indhold, artikler og guides fra dit-mobilabonnement.dk, der gør vi kan hjælpe dig godt på vej mod den bedste mobilløsning.

Hvad kommer det til at betyde?

Den primære betydning bliver, at det fremadrettet bliver muligt at sammenligne mobilabonnementer og udbydere på hjemmesiden. Det ser vi meget frem til at udvide vores tjeneste med.

Samtidig kommer det til at betyde at indholdet bliver flyttet med over, så du kommer til at kunne finde masser af guides, tips og gode råd til hvordan du finder den bedste teleudbyder til dine behov.

De fleste danskere skifter oftere mobilabonnement, end de låner penge, så det er helt sikkert efterspurgt af mange brugere. Vores oversigter skal være med til at skabe overblik over markedet og give et værdifuldt indblik i prisniveauet. Den sidste del af arbejdet skal du gøre selv, da vi ikke kender dit aktuelle eller fremtidige mobilforbrug – og dette definerer hvilke udbydere og løsninger du bør vælge.

Vi håber du får glæde af de nye muligheder på Findino.dk.