CBB anmeldelse

CBB mobil anmeldelse hvor du kan blive klogere på selskabet og dine abonnementsmuligheder. Tjek vores anmeldelse af CBB for at se, om de er den rette udbyder for dig. CBB mobil har et godt udvalg af abonnementer og vi fremviser nogle af deres mest populære løsninger herunder.

Deres pakker kommer generelt med gratis oprettelse og ingen binding, hvilket er en klar fordel dig som ny kunde.

CBB mobilabonnementer og muligheder

Meget for pengene

Du får generelt meget for pengene hos CBB, med priser der starter fra 49 kr. om måneden. Pakken med 10 timers tale og 30 GB data koster 99 kr. om måneden, hvilket gør den til én af deres mest populære løsninger.

CBB har slået sig sammen med Bibob

CBB Mobil har slået sig sammen med Bibob siden 22. februar 2016. Begge teleudbydere der har været kendt for skarpe priser og prisvenlige løsninger. På den front passer det godt sammen, at de har slået sig sammen.

Du kan muligvis huske Bibob, eller været kunde hos dem tidligere. I givet fald, vil det fremadrettet være CBB Mobil du ender med at være kunde hos.

CBB mobil erfaringer

Er CBB mobil godt?

Der er ingen tvivl om at deres månedlige priser generelt er meget lave. Dette er på trods af at 4G netværket koster en smule mere. Deres lille udvalg af abonnementer kan fremhæves som en svaghed for brugere med særlige behov for streamingstjenester.

Men for den mere almindelige bruger, er de et fremragende alternativ. En Trustpilot score på 8,9 bekræfter af det er én af de mere populære teleselskaber på markedet, med rigtig mange tilfredse kunder.