Call Me anmeldelse

Call Me anmeldelse der giver dig et indblik i selskabet og deres løsninger. Bliver klogere på teleudbyderen i vores anmeldelse, inden du beslutter at tegne et abonnement hos dem. Call Me er et af de mobilselskaber, som fokusere ekstremt meget på deres abonnementer. De har aktuelt 6 forskellige pakkeløsninger, som du frit kan vælge imellem.

Call Me mobilabonnementer og muligheder

Lidt om deres mobilpakker

Deres billigste pakke er en såkaldt forbrugspakke hvor du kun betaler for det du bruger. Den koster 29 kr. om måneden og har udmærkede priser på de forskellige ydelser.

Derudover får du allerede i Basic pakken mulighed for at ringe gratis til andre Call Me kunder. Deres anden pakke hedder Little Me og er en af de velkendte børnepakker. Call Me har lavet en ekstra ydelse og gjort at dine børn ikke kan få ekstraregninger for indkøbte spil, udlandstelefoni, ringetoner etc. Der er 5 GB data, 5 timer tale, et udmærket børneabonnement til mobilen. Prisen er 79 kr. pr måned.

De sidste 6 pakker fra Call Me har forskellige mængder data og taletids muligheder. Der er alt lige fra Fri Tale og 30 GB til 20 timers tale og 20 GB. Kort sagt så har de et rimelig bredt udvalg, som dækker de fleste af brugerne. Besøg dem for at se mere om løsningerne.

Call Me erfaringer

Call Me er et mobilselskab med rigtig mange kunder. På brugeranmeldersiden Trustpilot har selskabet fået en vurdering på 5,5 ud af 10 mulige stjerner. Det er bestemt af ca. 13.200 anmeldelser. Dette er en noget lunken karakter for et mobilselskab. Det bør du være opmærksom på, inden du vælger om de lever op til dine forventninger.

Det kunne derfor godt tyde på at kundeservice ikke er deres stærkeste side, sammenligne med øvrige teleudbydere, der scorer højere karakterer. Når det er sagt, har de nogle rigtig gode mobilpakker med det de fleste efterspørger – og faktisk til relativ fornuftige priser.

Alt i alt er det din egen overvejelse, hvad du ender med at vælge.