Der kan være mange grunde til, at du har brug for en ny seng. Uanset om den er gået i stykker, er blevet for gammel eller fordi du flytter, kan du akut stå i en situation hvor du har brug for et lån til ny seng.

Har du ikke en opsparing eller lignende, der kan hjælpe dig med købet, er der heldigvis andre muligheder for dig. Se hvor nemt du kan skaffe de 4.000 – 10.000 kroner du sikkert mangler.

 

Du kan søge lån til seng online

Den nemmeste og hurtigste mulighed er, at søge et lån til en seng online. Der er flere forskellige låneudbydere, der er klar til at hjælpe dig. Det er en god idé at søge på nettet efter de forskellige muligheder og de forskellige udbydere. Du kan altid få overblikket på Findino.dk, hvor du nemt kan se mulighederne uanset om du har brug for 1.000 – 4.000 eller 5.000 – 9.000 kroner.

Låner du til en ny seng, er det et relativt lavt beløb du behøver. Det er derfor en god idé at undersøge renterne hos de forskellige udbydere, inden du træffer et valg. Bemærk desuden at du flere steder kan søge om 3-4.000 kr. helt gratis som ny kunde.

Inden du tager et lån online, er det desuden en god idé at finde ud af, hvilken seng du gerne vil have. På den måde har du et overblik over, hvor stort et beløb du har brug for, og du er bedre forberedt til selve låneprocessen.

Ansøgningsprocessen er hurtig og ligetil. Mange steder kan du ansøge om et lån og få det udbetalt kun få dage efter. Skriver du under samme dag, kan pengene endda være der dagen efter.

Tilbyder forhandleren billig finansiering?

En anden mulighed er at få finansiering af forhandleren. Der hvor du gerne vil købe din nye seng, er der måske mulighed for at du kan søge om billig finansiering. I så fald ’betaler’ forhandleren for din seng, hvorefter du i en fastsat periode betaler af på købet.

Ligesom ved online lån kan det variere, hvor dyrt finansiering er, da der hos nogle forhandlere kan være høje renter. Så vær ikke bange for at indhente tilbud fra begge kanaler, for at finde den billigste løsning.

Du kan med fordel sammenligne priser på de forskellige senge, så du finder en prisvenlig model. Det er der ekstra god grund til, hvis du kun har et begrænset budget. Du kan sammenligne priser hos Pricerunner her. En billig model kan ligeledes minimere dit pengebehov.

Undersøg begge muligheder og vælg den billigste

Inden du træffer dit valg er det som sagt en god idé at undersøge begge muligheder – både lån online og finansiering hos forhandleren. Undersøg altid ÅOP hos de forskellige låneudbydere på nettet.

På samme måde skal du også undersøge hvilke omkostninger, der er i forbindelse med at få finansieret din nye seng hos forhandleren. Der er mange penge at spare, hvis du ender med at vælge den billigste mulighed.