Der findes en lang række applikationer, der kan hjælpe med at få et overblik over økonomi og finans. Der findes både mange forskellige mobilnetbanker, apps, der hjælper med transaktioner og modeller der hjælper dig til at overskue dit budget.

Findino har set nærmere på de mange muligheder. Her er en liste over fire af de bedste applikationer, som er gode at have, hvis du gerne vil have hjælp til at navigere i økonomien. De er alle gratis.

 

Applikationer der kan hjælpe med økonomien

  1. Lommebudgettet er en praktisk og let overskuelig app, der hjælper dig til at holde styr på din privatøkonomi. Hver måned skriver du det budget ind i applikationen, som du regner med at have til rådighed, og hver gang du har en udgift, skriver du den ind. Hvis du er vant til at ende i minus, når måneden er ved at være forbi, hjælper app’en dig til at få et overblik over, hvor du bruger for mange penge, så du kan skære ned på det måneden efter.
  2. MSN Finans er en app, der forenkler finansverdenen. App’en kræver, at du er interesseret i værdipapirer og obligationer, men hvis du er, hjælper MSN Finans dig med at forstår det, overskue det, og giver dig hjælp til at få vækst i din økonomi.
  3. Mobilepay er den mest udbredte økonomi-app. Den hjælper dig til at lave hurtige og lette transaktioner. Det smarte ved fremkomsten af Mobilepay er, at hvis du deler et måltid med en ven eller lægger ud for en bekendt, får du hurtigt de penge, personen skylder dig, igen. Du slipper for at skulle gemme kvitteringer og huske andre på, at de skylder dig penge.
  4. Netbank på mobilen er praktisk og let, og det er en god idé at have. I flere mobilnetbanker skal du ikke bruge nemID til at logge ind, som du normalt skal på nettet. Når du har dit økonomiske overblik med dig i lommen, kan du hele tiden holde øje med, hvor mange penge du har tilbage, og om det er tid til at spare. Desuden er der flere banker, der har en mere overskuelig mobilnetbank end netbanken, du bruger på din computer, er.