Flere og flere muligheder for at låne penge på en alternativ måde uden om banken blomstrer op. Online er der en lang række låneudbydere, der er klar til at træde til der, hvor banken ikke gør.

En af dem er Udenombanken.dk, der er et nyt koncept, der gør boliglån uden om banken sikkert og markant nemmere. Vi ser nærmere på dem i denne anmeldelse.

Konceptet

Udenombanken er en online låneportal, som er et alternativ til at søge et traditionelt boliglån hos en bank. Konceptet kaldes for peer-to-peer. Peer er en bruger, og pengeforholdet sker altså fra bruger til bruger, i stedet for fra bank til kunde.

Gennem Udenombanken bliver brugere der ansøger, matchet med deres netværk af professionelle långivere. I får kontakt gennem Udenombanken, men begge parter er anonyme. Det er altså ikke store firmaer, men private aktører du låner fra. Det giver dig en helt ny mulighed, der holdes professionelt og troværdigt af personerne bag Udenombanken.dk.

Konceptet med peer-to-peer lån er et populært alternativ til banken, og Udenombanken er reguleret af Finanstilsynet og processen foregår derfor under sikre rammer. Hjemmesiden hjælper kunder der ønsker at tage et lån via sagsbehandlere, der hjælper med at finde dig de bedste tilbud.

Dine lånemuligheder

– Ansøg op til 2.000.000 kroner

Søger du efter et lån, er der gode muligheder hos Udenombanken. Portalen omfavner en stor målgruppe, der har svært ved at blive godkendt andre steder, og som eksempelvis har fået et nej i banken. De udsteder lån til boligejere, boligkøbere og andre der har brug for finansiering til ny bolig eller lignende.

Det er muligt at indhente tilbud gennem portalen helt gratis og uforpligtende – og derefter vurdere om tilbuddet passer til dig og dine behov.

Du udfylder selv en låneformular på hjemmesiden, hvor du indtaster boligtype, om du vil bruge pengene til køb af en ny ejendom eller om du vil låne i din nuværende ejendom. Samt din ønskede løbetid og om du ønsker fast eller variabel rente. Derefter kan du så blandt andet se ÅOP – Årlige Omkostninger i procent – din månedlige ydelse og andre relevante informationer.

Det er nemt og helt ligetil, præcis som det altid er at ansøge på nettet.

Et godt alternativ til banken

Renten hos Udenombanken er højere, end den er ved et boliglån i banken, men portalen er stadig et godt alternativ til de traditionelle finansieringsformer. Der er langt løsere rammer og mindre krav til dig som kunde og det er en god mulighed for dig, der har haft svært ved at få JA i banken.

Desuden er det let og gratis at indhente tilbud, så du kan aldrig afsøge mulighederne, uden at binde dig til noget. Det er altid en god idé, hvis du vil have et indblik i mulighederne på markedet.