Der er kommet et væld af udbydere på lånemarkedet i Danmark, hvilket giver dig en lang række fordele og muligheder som forbruger. Men det kan ligeledes bidrage til at gøre markedet en smule uoverskueligt og vanskeligt at håndtere.

Vi har derfor lavet en guide til de anbefalede lån og firmaer, du bør overveje som forbruger. Se hvilke 3 lån der kan anbefales lige her.

Findino har valgt at inddele vores 3 anbefale lån, alt efter hvilket situation du er i. Om du søger de bredeste muligheder, en rentefri kredit eller skal ansøge som ung studerende. Dit udgangspunkt har meget at sige for hvem der er bedst. Så her følger vores anbefalinger, ud fra forskellige scenarier.

Ud fra flest muligheder – Bank Norwegian

Går du efter de fleste muligheder som forbruger, bør du helt sikker ansøge hos Bank Norwegian, hvor du kan låne mellem 5.000 – 400.000 kr. Der er nærmest ingen grænser for hvad du kan finansiere med disse pengebeløb. Det er nærmest kun boligkøbet, der ikke kan finansieres via dette. Og det bør du i øvrigt heller ikke søge online.

Alt i alt er mulighederne mange og så længe du har fast arbejde, er der gode chancer for at blive godkendt hos Bank Norwegian. En af de nyere aktører på det danske marked, men de er hurtigt blevet populære, som de har været længe i Norge og Sverige. Bank Norwegian er én af vores absolutte favoritter, men husk du skal være mindst 23 år.

Ud fra rentefri kredit – Ferratum

Går du efter en rentefri kredit, vil Ferratum være et rigtig godt valg. De tilbyder alle nye kunder en rentefri kredit i 30 dage op til 4.000 kr. Perfekt hvis du har lidt kortvarige pengeproblemer eller ikke kan vente på at lønnen kommer på kontoen den 1. i måneden.

Du kan sagtens søge flere penge hos Ferratum, men så skal du være eksisterende kunde og det vil ligeledes være omfattet af relativ høje renter. Så de er primært en god løsning, hvis du er helt ny kunde hos dem. Bemærk at du igen skal være mindst 23 år for at kunne ansøge.

Ud fra ung alder – Santander Consumer Bank

Går du efter de udbydere der kun kræver du er 18-19 år, vil Santander Consumer Bank være det oplagte valg. Alderskravet er forskelligt, men Santander er en af de bedste for helt unge. Dels har de én af online markedets laveste renter og dels tilbyder de dig op til 350.000 kr.

Det betyder at selv som ung 18-19 årig, har du muligheden for at søge større lånebeløb, hvis din økonomi kan bære det. For du skal naturligvis ikke kan forvente det er muligt, som studerende med deltidsjob.

 

Vi anser alle tre aktører som gode kandidater, når du skal lave dit næste lån. Findino har forhåbentlig hjulpet dig på vej mod den rette løsning, ud fra din situation. Husk kun at bruge vores anbefale lån vejledende, da du altid bør sammenligne og indhente flere tilbud selv. Det vil sikre dig det bedste udgangspunkt som forbruger.

Ved at indhente flere tilbud, kan du se hvilke renter og åop-niveauer, selskaberne kan tilbyde dig efter kreditvurderingen. Der kan potentielt være mange tusinde kroner til forskel fra firma til firma. Så gør dit forarbejde ordentligt, det betaler sig.