Lån ud fra din alder

Lån ud fra din alder er vores feature, hvor du har mulighed for at tjekke de relevante låneudbydere, alt efter hvor gammel du er. Udvalget kan være begrænset, specielt hvis du kun er 18 eller 19 år, men med vores oversigter bliver du hjulpet godt i gang.

Få oversigt over dine lånemuligheder, alt efter hvor gammel du er:

Der er meget forskel på hvilke muligheder du har som ung forbruger. Det er ene og alene lånefirmaernes alderskrav der bestemmer, hvem du kan søge hos og hvem du ikke kan. For at spare dig tid, besvær og gøre det hele mere overskueligt, har Findino.dk lavet oversigter ud fra din alder.

Vi er overbeviste om at oversigterne vil hjælpe dig mod den bedste løsning, ud fra din situation.

Sådan er lånemarkedet strikket sammen

Der er mange unge som har et begrænset kendskab til online markedet og hvordan det er strikket sammen, så her kommer lidt yderligere info.

Udbyderne fastsætter deres alderskrav helt fast, som standard, hvilket typisk afspejler sig i deres risikoprofil og strategi som firma. Det betyder du vil opleve at mange har alderskrav der starter fra 20 år, mens færre kan hjælpe 18 og 19 årige danskere. Der er intet personligt i det og det kan virke irriterende, hvis man fx. allerede har et fast arbejde, men det skyldes fastlagte retningslinjer.

Når vi har valgt at lave denne service, er det for at undgå du søger en masse forgæves. Vi oplever desværre at mange ikke får kigget på alderskravet eller de øvrige krav hos firmaerne. Samtidig bør overblikket bidrage til at du får søgt flere steder og dermed ender med det billigste lån som forbruger.

Der er en grund til at vi anbefaler du får ansøgt hos flere udbydere. Det vil give dig det bedste udgangspunkt for at opnå en lavere rente og færre låneomkostninger. Så husk det nu. Ansøgning er gratis og uforpligtende.

Din arbejdssituation og indkomst påvirker også lånemulighederne

Det er ikke kun din alder, der har væsentligt indflydelse på dine lånemuligheder online. Din arbejdssituation og indkomst har  mindst ligeså meget at sige. Det er klart, at ansøgere med fast arbejde og indkomst, vil stå stærkere, end arbejdsløse på kontanthjælp. Af den simple årsag, at din økonomi vil fremstå mere skrøbelig.

Er du én af dem, der er endt på kontanthjælp vil dine muligheder være mere begrænsede. Tjek evt. vores side om banklån på kontanthjælp for mere information om hvilke online banker, der kan hjælpe dig.