Abonnement til iPad og tablets

Dig med iPad og tablets i almindelighed skal ikke snydes for at komme på nettet. Vi har derfor dedikeret denne side til Jer, der søger et abonnement til disse enheder. Der vil ikke være tale om et klassisk mobilabonnement, men mere en normal bredbåndsløsning.

Tjek vores oversigt herunder for at finde det billigste bredbånds abonnement til din iPad.

Find mobilt bredbånd til iPad

Når du skal vælge det billigste abonnement til din iPad, er det vigtigt at afgøre hvor stort dit databehov er. Derudover skal du gøre op med dig selv om du har behov for 4G eller om du kan nøjedes med 3G. Sammenlign og find det billigste abonnement i oversigten.

Gode råd før du vælger udbyder

Hvis du er en af de mange tusindvis af danskere, som har en iPad eller en tablet, så er der sikkert stor sandsynlighed for at du gerne vil på internettet med den. Du kan enten vælge kun at benytte den de steder hvor du kan komme gratis på WIFI, eller du kan vælge at købe et abonnement i form af et mobilt bredbånd.

I modsætning til mobilen skal du ikke betale for fri sms og tale, men udelukkende for den mængde af data som du har tænkt dig at bruge.

I oversigten ovenover kan du få et overblik over hvilke udbydere som tilbyder pakker til tablets og iPads. Der findes mange forskellige abonnementer, og der er ikke nødvendigvis særlig meget du skal være opmærksom på. Vi vil nøjes med at fremhæve tre ting.

1. Prisen

Priserne er generelt lave på mobile bredbånd til tablets, men der er ingen grund til at betale for mere end du behøver. Så prøv at finde den laveste pris, men hvor du står får nok GB data med.

2. Mængde data

Det fører os til næste punkt, nemlig mængden af data. Kun du ved hvor meget du forbruger, men er du i tvivl, kan du altid vælge en mindre løsninger. Alle udbydere tilbyder en eller anden form for opgradering af antal GB.

Antallet af GB som følger med er helt sikkert det du primært skal fokusere på når du skal købe abonnement. Det afgør hvor meget data du kan bruge, det vil sige hvor mange ting du kan lave på internettet før at loftet er nået. Om du vil se videoer og serier, eller kun tjekke mails og Facebook.

3. Download hastigheden

Som det sidste er download hastigheden en væsentlig faktor. Mens antal GB definerer hvor længe internettet “varer” vil hastigheden definerer hvor hurtigt det går. Så hvis du er den utålmodige type, anbefaler vi klart at du vælger de hurtigste løsninger i vores oversigt.

For hvis du godt kan lide at streame, så skal du sørge for at have et hurtigt internet, så der ikke opstår hak/huller i filmen eller serien undervejs. Dette er især når du nærmer dig yderområder af Danmark, hvor internetforbindelsen ikke er særlig god.